Geslaagde feestelijke handeling voor de Gouden Harp!

Door weer en wind hebben de stoere nieuwe bewoners van de Gouden Harp afgelopen donderdag de start bouw gevierd! Met de regenlaarzen aan werden drie goedgevulde tijdcapsules (met daarin foto’s, brieven en kleine objecten) in de grond begraven.

Lees verder

Start verkoop 13 december drukbezocht!

Veel enthousiastelingen waren afgelopen vrijdag aanwezig voor de start verkoop van een deel van het Gouden Podium! Er zijn wel rond de honderd brochures uitgedeeld en de eerste inschrijvingen zijn al binnen!

Lees verder

Start verkoop Gouden Podium op 13 december!

Ook wonen in de Gouden Buurten? Dat kan! Op vrijdag 13 december gaan namelijk 43 prachtige eengezinswoningen en 2 ruime vrijstaande woningen in verkoop.

Lees verder

Nog 1 woning te koop!

Bouwnummer 722, type Vermeer. Een mooie 2^1 kapwoning met uitgebouwde woonkamer, 3 slaapkamers, riante zolder, berging en een eigen parkeerplaats voor uw auto. Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie bij ‘Aanbod’.

Lees verder

Interview met makelaar en bewoner Andy Wibier

Andy Wibier woont al 12,5 jaar in de Gouden Buurten én is makelaar van deze prachtige stadswijk. Hierdoor kent hij het gebied op zijn duimpje! We vroegen hem naar de leukste plekken en waarom het zo fijn wonen is in de Gouden Buurten.

Lees verder

Gouden Buurten krijgen 8,2 als rapportcijfer voor leefbaarheid!

De bewoners zijn zeer tevreden over de leefbaarheid in de Gouden Buurten. Dat blijkt uit een recent onderzoek dat de gemeente Lansingerland heeft laten uitvoeren, waarbij de bewoners de wijk Westpolder een 8,2 als rapportcijfer geven.

Lees verder