De laatste twee-onder-een-kapwoning

We hebben nog 1 type Goudsmit in het Gouden Podium te koop. Deze prachtige ruim opgezette woning (155 m2) met brede erker ligt aan een intiem hofje. Er zijn 3 ruime slaapkamers, een volledige badkamer en de zolder is vrij in te delen. De woning kunt u helemaal naar wens maken. Koopsom vanaf € 515.000,- v.o.n. Uw laatste kans …

Lees verder

Verkoop gestart!

Er zijn 20 twee-onder-één-kapwoningen en 20 eengezinswoningen in verkoop. Heel veel verschillende woningtypes in verschillende prijsklasse. Interesse? U heeft de mogelijkheid tot maandag 8 juli om in te schrijven voor een optie op één of meerdere woningen.

Lees verder

Binnenkort 30 nieuwe woningen in verkoop!

In de Gouden Harpbuurt wordt hard gewerkt om de volgende woningen gereed te krijgen voor de verkoop: 10 fantastische twee-onder-een-kapwoningen en 20 mooie eengezinswoningen. Op zaterdag 15 juni is de Dag van de Bouw. U kunt dan tussen 10 en 16 uur langs te komen op de bouwplaats van de Gouden Harpbuurt.

Lees verder

Nu in verkoop! 43 eengezinswoningen

Op zaterdag 18 mei gaan 43 prachtige eengezinswoningen in het Gouden Podium in verkoop. Koopsommen vanaf € 349.000,- v.o.n. U bent van harte welkom tussen 11 en 13 uur in ons verkoopcentrum, Westpolderstraat 2G, Berkel & Rodenrijs.

Lees verder

Binnenkort in verkoop!

In mei gaan we in verkoop met 43 prachtige eengezinswoningen in het Gouden Podium. Er is keuze uit drie verschillende types: de Komrij, de Van Kralingen en de Bouwmeester. In deze fase liggen bijna alle woningen aan één van de vele singetjes, die zo karakteristiek zijn voor de Gouden Buurten.

Lees verder
XXL woning aan singel

XXL woningen te koop!

Verkoop is gestart! Neem een optie op één van de 30 prachtige twee-onder-een-kapwoningen in het Gouden Podium. Er komen vier verschillende woningtypes van 6 m breed aan een singel of plantsoen. Woonoppervlak van 152 tot 171 m². Koopsommen vanaf € 539.000,- v.o.n. Kom langs in ons verkoopcentrum of bekijk de brochure op de website.

Lees verder

Feestelijke handeling Gouden Podium fase 2.2

Op een zonovergoten dag is de start bouw van de woningen uit het Gouden Podium fase 2.2 gevierd in bijzijn van de kopers en wethouder Abee. Er worden 29 eengezinswoningen en 8 twee-onder-een-kapwoningen gebouwd. Alle woningen zijn verkocht.

Lees verder

Start bouw feestelijk gevierd!

In bijzijn van wethouder Abee en de kopers is op 28 juni 2018 het startschot gegeven van de bouw voor 22 woningen in de Gouden Harpbuurt.

Lees verder

Nu in verkoop!

Nu in verkoop 34 prachtige eengezinswoningen in het Gouden Podium. Koopsommen vanaf € 330.000,- v.o.n. Kom langs in ons verkoopcentrum voor meer informatie.

Lees verder

Verkoop gestart van 38 woningen in Gouden Harpbuurt

In verkoop gaan 16 tussenwoningen en 10 hoekwoningen. Koopsommen vanaf € 330.000,- v.o.n. Ook zijn er 12 prachtige twee-onder-een-kapwoningen in verkoop. Koopsommen vanaf € 450.000,- v.o.n.

Lees verder