XXL woning aan singel

XXL woningen te koop!

Verkoop is gestart! Neem een optie op één van de 30 prachtige twee-onder-een-kapwoningen in het Gouden Podium. Er komen vier verschillende woningtypes van 6 m breed aan een singel of plantsoen. Woonoppervlak van 152 tot 171 m². Koopsommen vanaf € 539.000,- v.o.n. Kom langs in ons verkoopcentrum of bekijk de brochure op de website.

Lees verder

Feestelijke handeling Gouden Podium fase 2.2

Op een zonovergoten dag is de start bouw van de woningen uit het Gouden Podium fase 2.2 gevierd in bijzijn van de kopers en wethouder Abee. Er worden 29 eengezinswoningen en 8 twee-onder-een-kapwoningen gebouwd. Alle woningen zijn verkocht.

Lees verder

Start bouw feestelijk gevierd!

In bijzijn van wethouder Abee en de kopers is op 28 juni 2018 het startschot gegeven van de bouw voor 22 woningen in de Gouden Harpbuurt.

Lees verder

Nu in verkoop!

Nu in verkoop 34 prachtige eengezinswoningen in het Gouden Podium. Koopsommen vanaf € 330.000,- v.o.n. Kom langs in ons verkoopcentrum voor meer informatie.

Lees verder

Verkoop gestart van 38 woningen in Gouden Harpbuurt

In verkoop gaan 16 tussenwoningen en 10 hoekwoningen. Koopsommen vanaf € 330.000,- v.o.n. Ook zijn er 12 prachtige twee-onder-een-kapwoningen in verkoop. Koopsommen vanaf € 450.000,- v.o.n.

Lees verder

Start bouw feestelijk gevierd!

Op 7 maart 2018 hebben de kopers in bijzijn van wethouder Abee de start bouw van hun woning in de Gouden Harpbuurt feestelijk gevierd. In totaal worden er 42 woningen gebouwd (31 koopwoningen en 11 vrije vrije sector huurwoningen).

Lees verder

Binnenkort in verkoop!

In de Gouden Harpbuurt zijn we druk bezig met de voorbereidingen van de start verkoop van nieuwe woningen. Naar verwachting vindt de start verkoop half april 2018 plaats.

Lees verder

Nu in verkoop!

In het Gouden Podium wordt hard gewerkt aan de volgende fase van de ontwikkeling van het deelplan. Medio 2018 komen nieuwe woningen in verkoop. 

Lees verder

Viering start bouw 29 woningen Gouden Podium

Op 28 november 2017 hebben de kopers in bijzijn van wethouder Abee op feestelijke wijze de start bouw van hun woningen gevierd. Samen met twee kopers heeft de wethouder de eerste (gouden) steen in de voorgevel gemetseld.

Lees verder

Verkoop gestart!

Afgelopen september zijn er 8 fantastische twee-onder-een-kap en 29 prachtige eengezinswoningen in verkoop gegaan. Koopsommen voor een eengezinswoning vanaf € 309.000,- v.o.n. en voor een twee-onder-een-kap vanaf € 519.000,- v.o.n. Bijna alle woningen zijn verkocht!

Lees verder