Let op: Je maakt gebruik van een sterk verouderde webbrowser waardoor deze website mogelijk niet goed functioneert, stap nu over op een moderne webbrowser.

Nieuws en blog

Nieuwe nul-op-de-meter sociale huurappartementen in de Westpolder in Berkel en Rodenrijs
Nieuws / 23 juni 2020

Directeur bestuurder Hanneke Vliet Vlieland van 3B Wonen, Jacco Nieuwstraten en Leonore Reijnen van Gouden Buurten CV en Bert Van Mierlo van Van Mierlo Bouwprojecten BV ondertekenden vorige week de koop- en aannemingsovereenkomst van 30 nul-op-de-meter sociale huurappartementen in de Gouden Harpbuurt in Berkel en Rodenrijs.

Lees meer
Afbeelding bij Nieuwe nul-op-de-meter sociale huurappartementen in de Westpolder in Berkel en Rodenrijs
Nog 1 woning beschikbaar in het Gouden Podium!
Nieuws / 28 mei 2020

In het Gouden Podium worden woningen gebouwd in de fraaie opzet van het Hollandse tuindorp. Deze stijl kenmerkt zich door de karakteristieke pannendaken, mooie detaillering en de door aanwezigheid van veel groen, bruggetjes en water. Er is nog één woning beschikbaar, namelijk het type Bouwmeester met bouwnummer 324. Authentieke uitstralingDe meeste woningen in Gouden Podium…

Lees meer
Afbeelding bij Nog 1 woning beschikbaar in het Gouden Podium!
Pizza pasto & meer
Blog / 30 april 2020

Restaurant Pasto: wanneer je de metro uitloopt zie je het restaurant al meteen aan je linkerhand. Een fijn Italiaans restaurant aan een gezellig pleintje midden in Gouden Buurten. Met een kaart die ieder seizoen verandert en is gericht op de pure Italiaanse keuken runnen Monique en Ralph van Bekkum nu al vier jaar deze mooie zaak.

Lees meer
Afbeelding bij Pizza pasto & meer
Het perspectief van de architect
Blog / 21 april 2020

Het is al jaren geleden dat de eerste steen van de Gouden Buurten werd gelegd. Inmiddels is de buurt uitgegroeid tot een sfeervolle buurt waar veel bewoners al jaren met veel plezier wonen. En de Gouden Buurten blijven groeien! Tijd om terug te blikken en vooruit te kijken met de architect van de Gouden Harp, Claudia Vostrovsky.

Lees meer
Afbeelding bij Het perspectief van de architect
‘Een stukje ruimte’ – In gesprek met bewoonster Annemiek
Blog / 7 april 2020

Annemiek van Kinderen woont al dik twee jaar met veel plezier in haar huidige woning in Gouden Buurten. Na 8 jaar wonen in Zweden was ze samen met haar partner en kinderen op zoek naar een plek in de Randstad met veel ruimte. ‘De Gouden Buurten was eigenlijk de eerste plek waar ik het gevoel had dat ik echt kon ademhalen!’

Lees meer
Afbeelding bij ‘Een stukje ruimte’ – In gesprek met bewoonster Annemiek
De sportclub die motiveert!
Blog / 7 april 2020

Je ziet het al wanneer je vanaf de Jumbo de Gouden Harp inloopt: Anytime Fitness. In dit pand op de hoek heeft Mike Kruuk, zelf een Berkelaar, al sinds 2017 zijn sportclub. Een bijzonder sportschoolconcept, want deze is namelijk 24 uur per dag open.

Lees meer
Afbeelding bij De sportclub die motiveert!
Samen gerechten delen bij restaurant Ferro
Blog / 7 april 2020

Op de plaats waar ooit de Berkelse smid zijn vuur ontstak en het ijzer smeedde, is restaurant/wijnbar Ferro verrezen. In het, aan het water gelegen, restaurant kunt u terecht voor zowel lunch, diner, borrel als zakelijk evenement. Alle gerechten zijn huisgemaakt met gebruik van verse producten. Letty Wuijts heeft 4,5 jaar geleden haar horecazaak Ferro geopend. Het grote succes van het restaurant zorgt ervoor dat Letty samen met haar partner en haar net geboren dochter binnenkort naar de Gouden Buurten verhuist.

Lees meer
Afbeelding bij Samen gerechten delen bij restaurant Ferro
Geslaagde feestelijke handeling voor de Gouden Harp!
Nieuws / 17 februari 2020

Door weer en wind hebben de stoere nieuwe bewoners van de Gouden Harp afgelopen donderdag de start bouw gevierd! Met de regenlaarzen aan werden drie goedgevulde tijdcapsules (met daarin foto’s, brieven en kleine objecten) in de grond begraven.

Lees meer
Afbeelding bij Geslaagde feestelijke handeling voor de Gouden Harp!
Start verkoop 13 december drukbezocht!
/ 17 december 2019

Veel enthousiastelingen waren afgelopen vrijdag aanwezig voor de start verkoop van een deel van het Gouden Podium! Er zijn wel rond de honderd brochures uitgedeeld en de eerste inschrijvingen zijn al binnen!

Lees meer
Afbeelding bij Start verkoop 13 december drukbezocht!
Start verkoop Gouden Podium op 13 december!
/ 25 november 2019

Ook wonen in de Gouden Buurten? Dat kan! Op vrijdag 13 december gaan namelijk 43 prachtige eengezinswoningen en 2 ruime vrijstaande woningen in verkoop.

Lees meer
Afbeelding bij Start verkoop Gouden Podium op 13 december!