Nieuwbouw in Berkel en Rodenrijs

Toewijzingscriteria Gouden Singel fase 3A

Nieuws / 30 mei 2024

Ben je op zoek naar een woning in de prachtige Gouden Singel fase 3A? Dan is het goed om te weten welke criteria een rol spelen bij de toewijzing van deze woningen. In dit blogartikel bespreken we de verschillende toewijzingscriteria en hoe je je kansen vergroot om jouw droomwoning te bemachtigen.

1.      Ingeschreven bij eerdere fases en geen toewijzing 

Als je je hebt ingeschreven voor eerdere fases van de Gouden Singel en geen woning toegewezen kreeg, heb je een streepje voor bij de toewijzing van een woning in fase 3A. Zorg ervoor dat je dit aanvinkt bij je inschrijving. 

2.     Aanwezigheid bij het start verkoop evenement 

Een ander belangrijk criterium is je aanwezigheid bij ons start verkoop evenement. Kom langs op woensdag 12 juni tussen 16:00 en 19:00 uur, in verkoop- en informatiecentrum Gouden Buurten, Westpolderstraat 2G in Berkel en Rodenrijs. Tijdens dit evenement kun je kennismaken met en je vragen stellen aan de makelaars, de verkoopdocumentatie ophalen en meer te weten komen over de beschikbare woningen. Je aanwezigheid hier toont je betrokkenheid en interesse, en dat wordt beloond bij de toewijzing.

Kun je niet aanwezig zijn bij het start verkoopevenement? Kom dan langs tijdens de openingstijden van het verkoop- en informatiecentrum Gouden Buurten op:

  • Donderdag 13 juni tussen 9:00 en 17:00 uur
  • Vrijdag 14 juni tussen 9:00 en 17:00 uur
  • Zaterdag 15 juni tussen 11:00 en 13:00 uur.

3.     Financiële check

Een cruciaal onderdeel van het toewijzingsproces is de financiële check. Dit garandeert dat je de woning kunt financieren, wat essentieel is voor een vlotte aankoop. Voor Gouden Singel Fase 3A werken wij al jaren samen met Financieel Fit | Lansingerland. De hypotheekadviseurs zijn nieuwbouwspecialisten en goed op de hoogte van dit project en bieden een financiële check aan. Wanneer je je inschrijft voor een bouwnummer bij de start van de verkoop, vergroot je je kansen op toewijzing van jouw droomwoning door aan te vinken of je een financiële check hebt laten uitvoeren.

Heb je vragen over financiën, neem dan contact op met Financieel Fit | Lansingerland 

Bij je online inschrijving voor de woningen kun je eenvoudig aanvinken welke criteria op jou van toepassing zijn. Dit helpt ons om jouw inschrijving nauwkeurig te beoordelen en je kansen op toewijzing te vergroten. Hiermee maken we het toewijzingsproces transparant en eerlijk voor alle kandidaten.

Heb je nog vragen over de toewijzingscriteria of andere zaken met betrekking tot Gouden Singel Fase 3A? Neem dan contact op met onze makelaars, Andy en Anouk. Zij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je verder te helpen in je zoektocht naar jouw droomwoning.

  • Gouden Buurten makelaars - Andy en Anouk
  • Telefoonnummer: 010-511 24 49 of 06-54 66 21 48
  • E-mailadres: info@goudenbuurten.nl