Privacy statement

UW PERSOONSGEGEVENS: DAAR GAAN WE ZORGVULDIG MEE OM

Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website www.goudenbuurten.nl gebruikt of zich aanmeldt voor de Gouden Buurten-nieuwsbrief. U mag ervan uit gaan dat we zorgvuldig met uw persoonsgegevens omgaan in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Maar wat bedoelen we daar precies mee? Dat leest u in onze privacyverklaring.

Deze privacyverklaring is van toepassing op de website www.goudenbuurten.nl en de nieuwsbrief van Gouden Buurten C.V. Deze website en nieuwsbrief worden gecreëerd en beheerd door De Heren Van B.V.- Hoofdstraat 161 3971 KJ – Driebergen-Rijsenburg, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 27.17.05.81. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

Gouden Buurten C.V. is gebonden aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

De door u verstrekte persoonsgegevens zijn in beginsel alleen beschikbaar voor Gouden Buurten C.V.

Bij de verwerking van uw persoonsgegevens gaat Gouden Buurten C.V. zorgvuldig te werk. Zij gebruikt alleen die gegevens die nodig zijn voor een optimale dienstverlening. Voor zover dat niet voortvloeit uit de wet of uit verplichtingen die Gouden Buurten C.V. jegens u is aangegaan, worden zonder uw toestemming geen persoonsgegevens aan derden verstrekt.

U hebt de mogelijkheid om aan Gouden Buurten C.V. te vragen welke gegevens deze van u verwerkt en, bij eventuele onjuistheden, te laten corrigeren. Een overzicht van uw gegevens kunt u schriftelijk aanvragen.

Cookiebeleid

Wij gebruiken cookies om u beter van dienst te kunnen zijn. Door cookies te gebruiken kunnen wij namelijk het gebruik van de website meten en verbeteren zodat we u op een betere en meer persoonlijke manier kunnen informeren. De cookies verzamelen demografische informatie en stellen ons in staat om gerichte content en advertenties te kunnen tonen.

Welke cookies gebruiken wij?

Functioneel

Functionele cookies zijn cookies die noodzakelijk zijn voor het laten functioneren van een website. Bijvoorbeeld om uw cookie voorkeuren te onthouden.

Statistieken

Wij maken gebruik van analytische cookies om bij te houden hoe websitebezoekers onze website gebruiken en voor het kunnen verkrijgen van rapporten over onze website. Op deze manier kunnen wij onze website optimaliseren en gebruikersvriendelijker maken. Wij maken gebruik van analytische cookies van Google Analytics, Visual Website Optimizer.

Onze website maakt gebruik van Google Analytics cookies. Deze cookies verstrekken informatie aan Google, die door Google wordt opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google kan deze informatie aan derde partijen verschaffen als Google hiertoe wettelijk verplicht is of in het geval derde partijen de gegevens namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Lees het privacy beleid van Google voor meer informatie. Indien u deze cookies wilt uitzetten kan dit via deze link.

Wij werken continu aan het optimaliseren van haar websites. Visual Website Optimizer stelt ons in om de gebruiksvriendelijkheid van de website te testen door het gedrag tijdens het websitebezoek te monitoren, dit geeft ons input voor het verbeteren van de website en te zorgen voor een betere gebruikerservaring. Indien u deze cookies wilt uitzetten kan dit via deze link.

Marketing

Wij maken gebruik van advertentie cookies om u informatie te tonen die zo goed mogelijk aansluit bij uw situatie. Hiervoor gebruiken wij retargeting technologieën van Google en Facebook om relevante reclame-uitingen te laten zien als u onze website eerder heeft bezocht. De reclame-uitingen worden vertoond op websites van Google (en haar partners) en op Facebook (en haar partners). Indien u deze cookies wilt uitzetten kan dit via deze link.

Hoe lang worden de cookie gegevens bewaard?

Onderstaand leest u de bewaartermijn van die cookies die wij gebruiken om u beter van dienst te zijn:

  • Google Analytics bewaartermijn maximaal 2 jaar
  • Visual Website Optimizer bewaartermijn maximaal 100 dagen
  • Google advertentie cookies bewaartermijn maximaal 1,5 jaar
  • Facebook advertentie cookies bewaartermijn maximaal 1 jaar

Hoe lang bewaren wij de nieuwsbrief gegevens? 
Uw gegevens worden voor het versturen van de nieuwsbrief bewaard totdat u zich afmeldt of automatisch na 2 jaar. Afmelden kan onderaan iedere nieuwsbrief.

Waarvoor gebruiken wij deze gegevens?
Wanneer u zich aanmeldt voor de Gouden Buurten nieuwsbrief, worden uw gegevens gebruikt om de digitale Gouden Buurten nieuwsbrief 4 à 5 maal per jaar aan u toe te sturen.

Bezwaar of klacht
We vinden het belangrijk dat onze dienstverlening transparant, persoonlijk en betrouwbaar is. Daarom verwerken we uw persoonsgegevens zorgvuldig en veilig. Heeft u desondanks het vermoeden dat wij uw (persoons)gegevens misbruiken? Wij willen u vragen ons hierop attent te maken zodat wij onze processen, indien nodig, kunnen aanpassen. Wij zijn daarnaast verplicht om u erop te attenderen dat u het recht heeft een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.

Als u vragen of een klacht heeft of bezwaar maakt over dit privacy beleid, kunt u contact met ons opnemen:
Gouden Buurten CV
Postbus 1927
2280 DX  RIJSWIJK
070 30 77 411
E: info@goudenbuurten.nl

26 januari 2022

Wilt u de huidige cookie toestemming wijzigen?

Toestemming intrekken