Nieuwbouw in Berkel en Rodenrijs

Toekomstig aanbod Gouden Buurten

Gouden Singel

Wie de Gouden Singel zegt, denkt vanzelfsprekend aan een schitterend leven aan de singels en groen. Je woont hier fantastisch in verschillende woonsferen: langs de gouden oevers, singels, dorpse straatjes of groene wandelroutes. Een unieke combinatie tussen dorpse charme en groen met een rijke variatie aan woningen. Kortom: hier wil je wonen!

Divers aanbod
De woningen van Gouden Singel gaan in verschillende fases in verkoop. Circa 235 woningen worden in de toekomst nog gerealiseerd. Het diverse aanbod zal bestaan uit prachtige vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen en eengezinswoningen. De verkoop van 39 woningen in Gouden Singel fase 3A is gestart! Meld je aan voor de nieuwsbrief en houd de website in de gaten voor toekomstig aanbod.
Bekijk het aanbod

Gouden Zwaan

In deelplan de Gouden Zwaan komt woonaanbod dat geschikt is voor jong een oud. Het plan omvat circa 325 woningen in zowel de vrije koopsector als het sociale- en middenhuursegment. Dit zorgt voor een interessante mix van verschillende woningtypes, waaronder ook appartementen. En dankzij het centraal gelegen stationsplein en de mooie mix aan woningen krijgt Gouden Zwaan een levendig karakter. Zo is het voor iedereen mogelijk om in de Gouden Buurten te wonen.

Lees meer