Nieuwbouw in Berkel en Rodenrijs

Gouden Zwaan

In deelplan de Gouden Zwaan komt woonaanbod dat geschikt is voor jong een oud. Het plan omvat circa 325 woningen in zowel de vrije koopsector als het sociale- en middenhuursegment. Dit zorgt voor een interessante mix van verschillende woningtypes, waaronder ook appartementen. En dankzij het centraal gelegen stationsplein en de mooie mix aan woningen krijgt Gouden Zwaan een levendig karakter.
Zo is het voor iedereen mogelijk om in de Gouden Buurten te wonen.

Aandacht voor de natuur

Typerend voor de Gouden Buurten en dus ook voor de Gouden Zwaan is de aanwezigheid van veel groen in de wijk en autoluwe straten. De groene openbare inrichting sluit perfect aan op de woningen die uitkijken op bomen en groen in plaats van auto’s. Hierdoor is een wandelingetje door de buurt een genoegen en kunnen kinderen veilig buitenspelen in een van de vele parkjes tussen de woningen. Naast de aandacht voor natuur en gezondheid komen er ook nieuwe voorzieningen. Het dorpscentrum van Berkel en Rodenrijs is dichtbij en met de fietsverbinding via de Stationssingel en de fietsbrug fiets je ook zo de natuur in!

Lees hier de nieuwste blog waar projectontwikkelaar Mark Geurtsen meer vertelt over de ontwikkelingen van deelplan de Gouden Zwaan.