Nieuwbouw in Berkel en Rodenrijs

Reminder: inschrijving Gouden Singel fase 3A sluit woensdag 19 juni om 12:00 uur

Nieuws / 18 juni 2024

De verkoop van de 39 woningen in Gouden Singel fase 3A is in volle gang. Je kunt je nog tot en met aanstaande woensdag 19 juni 2024 om 12:00 uur inschrijven op één of meerdere bouwnummers naar voorkeur. Schrijf je je in na 19 juni dan ben je reservekandidaat.

Bekijk het aanbod en schrijf je in >>

3D beleving met woningconfigurator

Ontdek jouw droomhuis in 3D en ervaar het buurtje alsof je er al woont met de woningconfigurator. Met deze tool kun je door het buurtje navigeren, een woning selecteren en van binnenuit verkennen, verdieping per verdieping en de lichtinval in je woning en tuin bekijken op elk moment van de dag.

Ga naar de woningconfigurator en begin met het vormgeven van jouw droomhuis, zoals jij dat wilt.

Inschrijven doe je zo!

Heb je jouw droomwoning gevonden? Schrijf je dan in via je persoonlijke Gouden Buurten online-omgeving. Hierbij kun je je gegevens aanvullen, je bouwnummer(s) naar keuze aangeven en vervolgens je inschrijving voltooien.

Let op: je inschrijving op je favoriete bouwnummer(s) is pas echt compleet wanneer je daadwerkelijk na stap 3 op ‘inschrijven’ hebt geklikt.

Ga naar inschrijven >>

Toewijzing woning

Na de sluitingsdatum inventariseren wij de belangstelling en worden de woningen toegewezen. Uiterlijk maandag 24 juni 2024 ontvang je een bericht van de makelaar. Als de woning die je hebt gekozen beschikbaar is, nodigen we je uit voor een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we alle belangrijke zaken over de woning en de financieringsmogelijkheden.