Nieuwbouw in Berkel en Rodenrijs

Divers woningaanbod in Gouden Singel fase 3A

Nieuws / 11 juni 2024

In fase 3A vind je een grote variëteit aan woningtypes. De woningen bieden een scala aan mogelijkheden voor comfortabel en duurzaam wonen. Of je nu kiest voor een ruime tweekapper, royale eengezinswoning, een luxe hoekhuis of een statige villa, elke woning is voorzien van moderne gemakken en energiezuinige oplossingen. Met opties voor een uitbouw en extra kamers, kun je jouw toekomstige thuis geheel naar eigen wens inrichten.

Hieronder lichten we een aantal woningtypes uit:

Stijlvol wonen in eengezinswoning Stuven

Deze twee prachtige gelegen eengezinswoningen aan de oever zijn onderdeel van een rijtje van vier. Aan de voorzijde betreed je via de hal de woning met royale woonkamer en open keuken. Op de eerste verdieping zijn er drie ruime slaapkamers en een badkamer met toilet, wastafel en inloopdouche. Op de tweede verdieping vind je de zolder met voldoende plek in de toekomst voor een hobbykamer of een fijne thuis-werkplek. Hier vind je ook de technische ruimte met wasmachineaansluiting. Aan de achterzijde van de woning geniet je van de ruime, langgerekte tuin. Hier spelen kinderen urenlang heerlijk buiten en kom jij helemaal tot rust. Met een woonoppervlakte vanaf ca. 111 m2 en prijzen vanaf €539.000, - v.o.n. 

Elegante eengezinswoning De Lairesse

De vier eengezinswoningen uit een rijtje van acht hebben een elegante uitstraling en prachtige details in het metselwerk aan de voorgevel. De woning heeft een grote woonkamer met open keuken. Aan de voorzijde heb je vanuit de keuken uitzicht op een rustig straatje, de singel en het groen. Vanuit de woonkamer aan de achterzijde betreed je via de openslaande deuren de ruime tuin. Hier heb je genoeg ruimte om te ontspannen en te genieten van een kop koffie in de ochtendzon en spelen kinderen veilig buiten. Op de eerste verdieping vind je drie ruime slaapkamers en een royale badkamer ingericht met wastafel, toilet en inloopdouche. Een verdieping hoger heb je nog meer ruimte om in de toekomst een extra hobby- of werkkamer in te richten. In de techniekruimte vind je ook de wasmachine-aansluiting. De prijzen van de rijwoningen variëren vanaf €595.000, - v.o.n. met een woonoppervlakte van ca. 124 m2.

Luxueuze villa Van Swanenburgh

Deze majestueuze villa is, net als de andere twee villa’s in de buurt, een ware blikvanger. Gelegen aan een rustig straatje met water aan zowel de voor- als achterzijde, biedt deze woning het hele jaar door een heerlijk buitenleven. De riante leefkeuken is perfect voor uitgebreid koken, onder het genot van een goed glas wijn. De zonnige tuin rondom de villa, direct gelegen aan de kabbelende oever, is ideaal voor gezellige barbecues met familie en vrienden op zwoele zomeravonden. Op de eerste verdieping bevinden zich drie royale slaapkamers, elk voorzien van grote ramen voor volop daglicht. De tweede verdieping biedt optioneel ruimte voor twee extra slaapkamers, een doucheruimte, en een apart toilet. Dat is wonen en leven op topniveau. De koopsom voor deze luxe villa is €1.189.000, - v.o.n. met een woonoppervlakte van ca. 179 m2.