Nieuwbouw in Berkel en Rodenrijs

Preview eengezinswoningen Gouden Singel

Nieuws / 16 maart 2022

Wauw, met veel plezier kunnen we de eerste preview van een aantal eengezinswoningen van de Gouden Singel delen! Van links naar rechts betreft dit bouwnummer 156 (type Vermeyen), 155 (type De Lairesse), 154 (type Van Eeckhout) en 153 (type Dujardin). 

Deze elegante rijwoningen hebben prachtige details in het metselwerk over de gehele voorgevel. Aan de voorzijde van de woning creëer je gemakkelijk een complete keuken met een mooi uitzicht op de voortuin en het intieme straatje. Aan de achterzijde bevindt zich een ruime woonkamer die uit te breiden is door een 1,20 meter of 2,40 meter uitbouw. De woningen hebben allemaal drie slaapkamers op de eerste verdieping en een ruime badkamer die uit te breiden is met een ligbad. Op de tweede verdieping is genoeg ruimte voor een fijne hobby- of sportkamer. 's Zomers geniet je heerlijk in de zonovergoten tuin met de eerste kop koffie van de dag. Bij bouwnummer 156 ligt de tuin zelfs aan het water. Dat is wonen en leven op topniveau!

De komende tijd komt er steeds meer informatie beschikbaar over de woningen en de start verkoop datum. Via de nieuwsbrief houden we je op de hoogte van het laatste nieuws. Alvast de kavelkaart bekijken met de kavel- en woningoppervlaktes? Kijk dan op de aanbodpagina.

Meer lezen over de Gouden Singel? Ga dan naar onze projectpagina.