Gouden Singel fase 1

De Gouden Singel Fase 1 betreft 7 imposante vrijstaande woningen, 36 royale twee-onder-een-kapwoningen en 29 eengezinswoningen met een rijke uitstraling. Zoals te zien is op de bovenstaande vogelvlucht liggen de woningen veelal met de achtertuin aan het water. Dat is wonen en leven op topniveau! Op de fasekaart hieronder vind je een overzicht welke woningtypes waar komen in het plan. Meer informatie over de woningen vind je door op de woningen in de fasekaart te klikken.

Inschrijven op bouwnummers
We zijn in verkoop met het aanbod. Vanaf nu is het nog mogelijk om je in te schrijven op de bouwnummers naar keuze via het inschrijfformulier, te vinden bij je persoonlijke account.

Nog geen persoonlijk account aangemaakt? Ga dan naar de accountpagina en schrijf je in. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingslink waarmee je een eigen wachtwoord kunt aanmaken. In deze persoonlijke omgeving kun je woonwensen doorgeven, persoonlijke informatie toevoegen én je inschrijven op de woningen. Daarnaast is hier ook alle verkoopdocumentatie van het aanbod te vinden.

Terugkijken livestream

De start verkoop vond plaats middels een online livestream die vanaf nu terug te kijken is. Makelaar Andy Wibier en ontwikkelaar Albert Vogels vertellen je hier alles over het woningaanbod van fase 1.

Gouden Singel fase 2
Naar verwachting gaan we eind van het jaar in verkoop met nieuw aanbod in de Gouden Singel. Dit aanbod zal weer bestaan uit een mix van eengezinswoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte blijven.