Let op: Je maakt gebruik van een sterk verouderde webbrowser waardoor deze website mogelijk niet goed functioneert, stap nu over op een moderne webbrowser.
Gouden Singel

De Gouden Singel: hét nieuwe deelplan van de Gouden Buurten. Duurzaam en groen, mét de ongeëvenaarde dorpse charme die zo herkenbaar is voor de Gouden Buurten. De in ere gehouden historische polderstructuren zorgen voor karakter en een prachtige ruimtelijke kwaliteit in Landschappelijk karakter
De Gouden Singel onderscheidt zich van de overige buurten doordat het direct aansluit op een geweldig park: het Randbolwerk. Dit park vormt straks ook de verbinding tussen het Gouden Podium en de Gouden Singel. In dit grote park aan de rand van de Gouden Singel kan je straks heerlijk wandelen, spelen en genieten van de natuur. Bewoners kunnen allemaal binnen een kwartiertje wandelen in een groene omgeving zijn! Daarnaast biedt de aanwezigheid van water met natuurlijke oevers ook heel veel ruimte voor bijzondere speelplekken die gebruik maken van het hoogteverschil.

Veel verscheidenheid en detail
Qua inrichting en sfeer sluit de Gouden Singel erg aan bij de Gouden Harp. De architecten hebben de woningen in de Gouden Singel ontworpen volgens de klassieke Hollandse stijl met aandacht voor detaillering en materiaalgebruik. Dit zorgt voor unieke gevels en rijke geveldetails, zoals een dakgoot met overstek, siermetselwerk of erkers. De afwisseling in de types, het ontwerp en in het materiaalgebruik voor de gevels geeft de buurt een rijke en diverse uitstraling.