Nieuwbouw in Berkel en Rodenrijs

Gouden Singel

De Gouden Singel: hét nieuwe deelplan van de Gouden Buurten. Duurzaam en groen, mét de ongeëvenaarde dorpse charme die zo herkenbaar is voor de Gouden Buurten.

Wie Gouden Singel zegt, denkt vanzelfsprekend aan schitterend leven bij en aan de singels en het groen. De in ere gehouden historische polderstructuur zorgt voor karakter en een prachtig ruimtelijke kwaliteit in dit deelgebied.

Bekijk het beschikbare aanbod.
Lees hier meer over het toekomstige aanbod.

#

Prachtige oevers met royale kavels

Aan de zuidkant van de Gouden Singel woon je prachtig aan het water met weids uitzicht over wuivend riet, uitkijkend op het groene Randbolwerk. Dit buurtpark, tevens grenzend aan het Gouden Podium, biedt uitstekende mogelijkheid voor een mooie wandeling of hardloopsessie langs het water. Ook zijn hier talrijke speelmogelijkheden voor de kinderen te vinden.

De vele singels vormen de basis van deze nieuwe buurt en zorgen door de lange zichtlijnen voor een geheel eigen identiteit. De singelstructuur is gebaseerd op de vroegere polderstructuur van het gebied. De hoofdsingel, aan de Louis d’Orlaan, geeft de wijk allure en creëert eenheid in de wijk. De sterke groene bomenstructuur langs het water geeft de buurt een prachtige, chique aanblik. Hét visitekaartje van de buurt!

In de dorpse straatjes kies je voor de heerlijk intieme sfeer en rust die de buurt te bieden heeft. Het verfijnde netwerk van smalle straatjes rondom het centrale wijkpark, waar kinderen lekker een balletje trappen, ademt de dorpse charme zoals we die gewend zijn in de Gouden Buurten. Hier kunnen de kinderen zorgeloos op straat spelen, houd je samen met de buren een fijne buurtbarbecue of groet je elkaar op straat wanneer je in alle rust thuiskomt na een lange dag werken. Dat is wonen en leven op topniveau!

In verkoop

Fase 1

Momenteel volop in aanbouw. Er is nog één fraaie villa beschikbaar.
Meer informatie
Uitverkocht

Fase 2A

De bouw start begin 2024! Er zijn nog enkele woningen beschikbaar.
Meer informatie
In voorbereiding

Fase 2B

De verkoop is in volle gang! Ruim 50% van het aanbod is verkocht, bekijk het beschikbare aanbod.
Meer informatie