logo - Nieuwbouw in Berkel en Rodenrijs
SLUIT

Koopwoning aanbod Gouden Singel

De Gouden Singel: hét nieuwe deelplan van de Gouden Buurten. Duurzaam en groen, mét de ongeëvenaarde dorpse charme die zo herkenbaar is voor de Gouden Buurten.

Wie de Gouden Singel zegt, denkt vanzelfsprekend aan schitterend leven bij en aan de singels en het groen. De in ere gehouden historische polderstructuren zorgen voor karakter en een prachtige ruimtelijke kwaliteit in dit deelgebied. Je woont hier fantastisch in verschillende woonsferen: namelijk langs de gouden oevers, langs de singels, in de dorpse straatjes of aan de groene wandelroute. Een unieke combinatie van dorpse charme en overvloedig groen, met een rijke variatie aan woningen. Kortom: hier wil je wonen!

Woningaanbod Gouden Singel

Klik op de verschillende deelplannen om naar het aanbod te gaan. Fase 1 is inmiddels in verkoop en heeft nog enkele woningen beschikbaar, voorkeuren voor fase 2a zijn nu op te geven.
#

Prachtige oevers met royale kavels

Aan de zuidkant van de Gouden Singel woon je prachtig aan het water met weids uitzicht over wuivend riet, uitkijkend op het groene Randbolwerk. Dit buurtpark, tevens grenzend aan het Gouden Podium, biedt uitstekende mogelijkheid voor een mooie wandeling of hardloopsessie langs het water. Ook zijn hier talrijke speelmogelijkheden voor de kinderen te vinden.

De vele singels vormen de basis van deze nieuwe buurt en zorgen door de lange zichtlijnen voor een geheel eigen identiteit. De singelstructuur is gebaseerd op de vroegere polderstructuur van het gebied. De hoofdsingel, aan de Louis d’Orlaan, geeft de wijk allure en creëert eenheid in de wijk. De sterke groene bomenstructuur langs het water geeft de buurt een prachtige, chique aanblik. Hét visitekaartje van de buurt!

In de dorpse straatjes kies je voor de heerlijk intieme sfeer en rust die de buurt te bieden heeft. Het verfijnde netwerk van smalle straatjes rondom het centrale wijkpark, waar kinderen lekker een balletje trappen, ademt de dorpse charme zoals we die gewend zijn in de Gouden Buurten. Hier kunnen de kinderen zorgeloos op straat spelen, houd je samen met de buren een fijne buurtbarbecue of groet je elkaar op straat wanneer je in alle rust thuiskomt na een lange dag werken. Dat is wonen en leven op topniveau!

v.a. € 550.000

Fase 1

In verkoop
6 beschikbaar

Fase 2a

In voorbereiding
35 beschikbaar

Inschrijven als kandidaat voor fase 1

Op 9 mei zijn we gestart met de verkoop van 72 woningen in de eerste fase. Het is nog mogelijk om je in te schrijven voor een aantal bouwnummers. Dit doe je via het inschrijfformulier, te vinden bij je persoonlijke account of neem contact op met de makelaars van Gouden Buurten C.V.
Bekijk het aanbod van fase 1

Nog geen persoonlijk account aangemaakt? Ga dan naar de accountpagina en schrijf je in. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingslink waarmee je een persoonlijk wachtwoord kunt aanmaken. In deze persoonlijke omgeving kun je woonwensen doorgeven, persoonlijke informatie toevoegen én je inschrijven op de woningen. Daarnaast is hier ook alle verkoopdocumentatie te vinden.

Gouden Singel fase 2a

Naar verwachting gaan we eind van het jaar in verkoop met nieuw aanbod in de Gouden Singel. Dit aanbod zal weer bestaan uit een mix van eengezinswoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte blijven.
Lees meer over fase 2a

Wil jij direct je voorkeuren doorgeven voor jouw favoriete bouwnummers?

Maak dan hier je account aan en geef je woonwens en woning voorkeuren door in jouw persoonlijke omgeving. Heb je al een account? Klik dan hier om in te loggen!

Zoekvenster sluiten