logo - Nieuwbouw in Berkel en Rodenrijs
SLUIT

Aanbod Gouden Singel

De Gouden Singel: hét nieuwe deelplan van de Gouden Buurten. Duurzaam en groen, mét de ongeëvenaarde dorpse charme die zo herkenbaar is voor de Gouden Buurten.

Wie de Gouden Singel zegt, denkt vanzelfsprekend aan schitterend leven bij en aan de singels en het groen. De in ere gehouden historische polderstructuren zorgen voor karakter en een prachtige ruimtelijke kwaliteit in dit deelgebied. Je woont hier fantastisch in verschillende woonsferen: namelijk langs de gouden oevers, langs de singels, in de dorpse straatjes of aan de groene wandelroute. Een unieke combinatie van dorpse charme en overvloedig groen, met een rijke variatie aan woningen. Kortom: hier wil je wonen!

Woningaanbod
Gouden Singel - Nu in verkoop!

Klik op de verschillende fases om naar het aanbod te gaan.
#

Prachtige oevers met royale kavels

Aan de zuidkant van de Gouden Singel woon je prachtig aan het water met weids uitzicht over wuivend riet, uitkijkend op het groene Randbolwerk. Dit buurtpark, tevens grenzend aan het Gouden Podium, biedt uitstekende mogelijkheid voor een mooie wandeling of hardloopsessie langs het water. Ook zijn hier talrijke speelmogelijkheden voor de kinderen te vinden.

De vele singels vormen de basis van deze nieuwe buurt en zorgen door de lange zichtlijnen voor een geheel eigen identiteit. De singelstructuur is gebaseerd op de vroegere polderstructuur van het gebied. De hoofdsingel, aan de Louis d’Orlaan, geeft de wijk allure en creëert eenheid in de wijk. De sterke groene bomenstructuur langs het water geeft de buurt een prachtige, chique aanblik. Hét visitekaartje van de buurt!

In de dorpse straatjes kies je voor de heerlijk intieme sfeer en rust die de buurt te bieden heeft. Het verfijnde netwerk van smalle straatjes rondom het centrale wijkpark, waar kinderen lekker een balletje trappen, ademt de dorpse charme zoals we die gewend zijn in de Gouden Buurten. Hier kunnen de kinderen zorgeloos op straat spelen, houd je samen met de buren een fijne buurtbarbecue of groet je elkaar op straat wanneer je in alle rust thuiskomt na een lange dag werken. Dat is wonen en leven op topniveau!

v.a. € 580.000

Fase 1

In aanbouw - nog enkele woningen beschikbaar
In verkoop
3 beschikbaar
v.a. € 700.000

Fase 2A

In verkoop
8 beschikbaar

Gouden Singel fase 2A

Er zijn nog enkele woningen beschikbaar in fase 2A. Het aanbod bestaat uit een mix van eengezinswoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen.

Bekijk het aanbod van fase 2A

Enkele eengezinswoningen te koop uit fase 1

Fase 1 van de Gouden Singel is inmiddels in aanbouw. In deze fase zijn nog enkele woningen beschikbaar. Neem bij interesse contact op met de makelaar!

Bekijk het aanbod van fase 1

Nog geen persoonlijk account aangemaakt? Ga dan naar de accountpagina en schrijf je in. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingslink waarmee je een persoonlijk wachtwoord kunt aanmaken. In deze persoonlijke omgeving kun je woonwensen doorgeven, persoonlijke informatie toevoegen én je inschrijven op de woningen. Daarnaast is hier ook alle verkoopdocumentatie te vinden.

Wil jij direct je voorkeuren doorgeven voor jouw favoriete bouwnummers?

Maak dan hier je account aan en geef je woonwens en woning voorkeuren door in jouw persoonlijke omgeving. Heb je al een account? Klik dan hier om in te loggen!