logo - Nieuwbouw in Berkel en Rodenrijs
SLUIT

Start verkoop Gouden Singel fase 2B

Donderdag 28 september gaan we met fase 2B van de Gouden Singel in verkoop. Daarom verwelkomen we je op die dag graag bij ons informatiecentrum tussen 17.00 uur en 20.00 uur. Het is dan mogelijk om kennis te maken met de makelaars, de verkoopdocumentatie op te halen en al je vragen te stellen.

Het aanbod

Het aanbod van Gouden Singel fase 2B bestaat uit 4 royale twee-onder-een-kapwoningen en 20 eengezinswoningen op ruime kavels. Deze woningen liggen in één van de charmante dorpse straatjes van de wijk. De woningen zijn uniek door de bovengemiddeld diepe achtertuinen tot wel 23 meter, die bovendien grenzen aan het water. Op deze manier is het flink genieten van de ochtend- of avondzon. Kortom: hier wil je wonen! De twee-onder-een-kapwoningen gaan in verkoop vanaf 695.000,- v.o.n., de eengezinswoningen vanaf 505.000,- v.o.n.

25 september visuals en verkoopprijzen online
Vanaf maandag 25 september staan de visuals en de prijzen van het woningaanbod in de Gouden Singel 2B online. Op 28 september tijdens de start verkoop volgt de rest van de verkoopdocumentatie online. Het is vanaf dat moment ook mogelijk om je in te schrijven.

Inschrijven mogelijk vanaf 28 september
Je kunt je na de start verkoop inschrijven voor de woningen. Dit gebeurt via het online inschrijfformulier, deze vind je bij je persoonlijke account. Inschrijven kan na de start verkoop van 28 september tot vrijdag 6 oktober 12.00 uur.

We zien je graag bij ons start verkoop evenement. Tot dan!

Gouden Singel Fase 2b

Interesse?

Maak een persoonlijk account aan en de makelaar neemt contact met je op. Bevestig je account via de e-mail die je van ons ontvangt en we houden je met nieuwsbrieven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Heb je al een account? Login op je persoonlijke account.

Account aanmaken