Nieuwbouw in Berkel en Rodenrijs

Nieuwe lunchroom met heerlijke koffie geopend in de Gouden Buurten

Blog / 20 december 2023

Sinds een paar weken kun je bij de nieuwe zaak Blend terecht voor een heerlijke kop koffie en lekkere lunch. Lisa van der Welle, bewoonster van de Gouden Buurten, heeft namelijk een lunchroom geopend in het winkelcentrum van het Gouden Hart. Op een bijzondere plek, namelijk in het Gouden Buurten makelaarskantoor van Andy Wibier!

Het idee van de lunchroom is ontstaan nadat Lisa met haar partner Tim verhuisde naar de Gouden Buurten. Ze kende niemand uit de buurt en miste een gezellig plekje waar ze ook met haar kindje heen kon. De droom van een eigen zaak openen was er altijd al. Toen ze in contact kwam met Andy, bood hij haar aan om zijn kantoorruimte te delen. En zo was daar ontbijt en lunchroom Blend!

Andy werkt graag samen met Lisa en Tim aan de gezelligheid en leefbaarheid van de Gouden Buurten. Hij is al twintig jaar betrokken bij de ontwikkeling met de verkoop van nieuwbouwwoningen in de buurt. Andy: “Vijftig procent van de kopers komt uit Rotterdam. Daar zijn mensen gewend dat op iedere straathoek een eet- en drinkgelegenheid is. In de Gouden Buurten was dat niet zo. Met de komst van Blend is er een leuk koffietentje bij gekomen, een mooie en welkome aanvulling voor het winkelcentrum.’’

Blend heeft een gezellige huiskamersfeer waar je kunt bijkomen onder het genot van zelfgemaakte taartjes, lunch en goede koffie. Er is zelfs een speelhoekje voor de kinderen! Je kunt er ook terecht voor een coffee to go. En natuurlijk vind je hier ook meer informatie en alle verkoopdocumenten van de beschikbare woningen in de Gouden Buurten. Blend is geopend op vrijdag en zaterdag van 08:00-17:00 uur en op zondag van 12:00-17:00 uur. Kom je snel een kijkje nemen?