Nieuwbouw in Berkel en Rodenrijs

In gesprek met enthousiaste bewoonsters van de Gouden Buurten

Blog / 4 oktober 2023

Waarom zou je kiezen voor wonen in de Gouden Buurten en wat maakt wonen hier nou zo fijn? We gingen in gesprek met Vera en Johanneke, twee bewoonsters van de Gouden Buurten. In het filmpje vertellen de dames van alles over de voorzieningen in de buurt en het woonplezier dat zij ervaren. Ze zijn namelijk superblij met hun keuze voor de Gouden Buurten!

De bewoonsters geven aan dat ze het vooral heel fijn vinden dat alles op loop en fietsafstand is én dat alle voorzieningen die je nodig hebt daarom binnen handbereik zijn. Ook voor de kinderen. Van de dokter en tandarts tot de voetbalclub en ijssalon. Vera: ‘Het moment dat je hier aan komt rijden heb je dat grachtje, het groen, de winkeltjes, dat voelt gelijk al heel fijn. Wetende dat de kids hier lekker kunnen spelen. Daardoor dacht ik gelijk: hier kan ik mij thuis voelen’. ‘En die metro op 3 minuten loopafstand’, voegt Johanneke daar aan toe. ‘Dat was ook een doorslaggevende factor’. De locatie bevalt de bewoonsters erg goed, precies tussen Rotterdam en Den Haag met de polder om de hoek.

Schrijf je in voor het aanbod
Heb je interesse in een woning van de Gouden Buurten? Fase 2b van de Gouden Singel is nú in verkoop! Neem snel een kijkje bij het aanbod op onze website, schrijf je hier in of neem meteen contact op met de makelaar via 010-511 24 49 of 06-54 66 21 48.