Nieuwbouw in Berkel en Rodenrijs

Heerlijk wonen in de Gouden Harpbuurt

Blog / 17 november 2020

Op donderdag 26 november start de verkoop van 29 woningen in de Gouden Harp. Het aanbod betreft 2 royale villa’s, 18 imposante twee-onder-een-kapwoningen en 9 eengezinswoningen met een rijke uitstraling. De woningen liggen veelal aan charmante straatjes met veel bomen. Een aantal woningen ligt aan een singel of aan een groen plantsoen. In deze blog vertellen we je wat de Gouden Harpbuurt zo bijzonder maakt!

Oog voor detail
De Gouden Harpbuurt kenmerkt zich door de royale opzet en de aanwezigheid van singels, veel ruimte voor groen, bruggetjes en grachten. Het is een buurtje aan de rand van de Gouden Buurten, waardoor veel woningen een prachtig uitzicht hebben op plantsoenen of singels. De architect heeft de woningen in de Gouden Harp ontworpen volgens de klassieke Hollandse stijl uit de jaren ’30. Dit zorgt voor unieke gevels en rijke geveldetails, zoals een dakgoot met overstek, siermetselwerk of een luifel boven de voordeur. Er is veel variëteit in kleur van baksteen en voordeur, waardoor je nooit twee dezelfde woningen naast elkaar vindt. Deze afwisseling in de architectuur zorgt ervoor dat elke woning een geheel eigen en herkenbare identiteit heeft. Wat de woningen gemeen hebben, is dat ze alle zeer ruim zijn en op royale kavels staan. Uniek zijn de ruime voor- en achtertuinen, die bewoners helemaal naar eigen smaak kunnen inrichten.

Kindvriendelijk en alles binnen handbereik
De Gouden Harp is een heel kindvriendelijke buurt. Er is een basisschool, een BSO, een gymzaal en diverse mooie groene speelplekken. Daarnaast zijn alle voorzieningen binnen handbereik met het winkelcentrum het Gouden Hart om de hoek. Én goed bereikbaar: met de Randstadrail nabij zijn Rotterdam en Den Haag op tien minuten reisafstand. De Gouden Harp is een groen buurtje waar het meteen heerlijk wonen is.

Aanmelden online start verkoop 26 november om 19.30 uur.
Het is nog steeds mogelijk om je aan te melden voor de online start verkoop op 26 november om 19.30 uur door een mailtje te sturen naar info@goudenbuurten.nl! Klik op de button en het mailvenster opent zich direct.