Let op: Je maakt gebruik van een sterk verouderde webbrowser waardoor deze website mogelijk niet goed functioneert, stap nu over op een moderne webbrowser.
De Gouden Harp
Aantal: 50
Start verkoop: 22 september 2021
Voortgang: in verkoop, enkel inschrijven als reservekandidaat is mogelijk.
Inhoud: 7 villa’s, 22 twee-onder-een-kapwoningen en 21 eengezinswoningen
Woonoppervlakte: van 124 m² tot 187 m²
Vanaf koopprijzen: villa’s: vanaf ca. € 975.000,- v.o.n. Twee-onder-een-kapwoningen: vanaf ca. € 615.000,- v.o.n. en eengezinswoningen vanaf ca. € 499.000,- v.o.n.
Foto’s (5)

De Gouden Harpbuurt bestaat uit 400 woningen, verdeeld over koop-, huur- en een twintigtal zorgwoningen waarvan het grootste deel is al opgeleverd. Hier wordt al jaren met veel plezier gewoond en de komende tijd gaan de laatste fases in verkoop. De buurt kenmerkt zich door de royale opzet en de aanwezigheid van charmante straatjes, singels, veel ruimte voor groen, bruggetjes en grachten. De afwisseling in de architectuur zorgt ervoor dat elke woning een geheel eigen en herkenbare identiteit heeft. De buurt is autoluw doordat iedere woning een eigen parkeerplek op het erf heeft. Wat de woningen gemeen hebben, is dat ze alle zeer ruim zijn en op royale kavels staan. Uniek zijn de ruime voor- en achtertuinen, die bewoners helemaal naar eigen smaak kunnen inrichten.

De Gouden Harp is een heel kindvriendelijke buurt. Behalve woningen is er een basisschool, een BSO, een gymzaal en diverse mooie groene speelplekken. Daarnaast zijn alle voorzieningen binnen handbereik met het winkelcentrum het Gouden Hart om de hoek. Én goed bereikbaar: met de Randstadrail nabij zijn Rotterdam en Den Haag op tien minuten reisafstand.

Start verkoop 22 september 2021
Op woensdag 22 september zijn we in verkoop gegaan met nieuw aanbod in de Gouden Harp. Het is nog mogelijk om je in te schrijven als reservekandidaat via het inschrijfformulier. Een overzicht van het aanbod, alle verkoopdocumentatie en het inschrijfformulier kun je vinden op deze pagina. Ook kun je de brochures van zowel bouwstroom 9 als bouwstroom 10 online bekijken. Klik daarvoor op onderstaande knoppen.

Gouden Podium 7.4 CGouden Harp bouwstroom 9 en 10Gouden Singel fase 1