Let op: Je maakt gebruik van een sterk verouderde webbrowser waardoor deze website mogelijk niet goed functioneert, stap nu over op een moderne webbrowser.
De Gouden Harp
Aantal: 29
Start verkoop: donderdag 26 november om 19.30 uur
Voortgang: binnenkort in verkoop
Inhoud: eengezinswoningen, twee-onder-één kapwoningen en villa’s
Woonoppervlakte: van 124 m² tot 187 m²
Bandbreedtes koopprijzen:
9 eengezinswoningen: vanaf ca. € 436.000,- en € 510.000,- v.o.n.
18 twee-onder-één kapwoningen: vanaf ca. € 545.000,- en € 660.000,- v.o.n.
2 vrijstaande villa’s: vanaf ca. € 890.000,- en € 900.000,- v.o.n.
Foto’s (4)

De Gouden Harpbuurt bestaat uit 400 woningen, verdeeld over koop-, huur- en een twintigtal zorgwoningen waarvan het grootste deel is al opgeleverd. Hier wordt al jaren met veel plezier gewoond en de komende tijd gaan de laatste fases in verkoop. De buurt kenmerkt zich door de royale opzet en de aanwezigheid van charmante straatjes, singels, veel ruimte voor groen, bruggetjes en grachten. De afwisseling in de architectuur zorgt ervoor dat elke woning een geheel eigen en herkenbare identiteit heeft. De buurt is autoluw doordat iedere woning een eigen parkeerplek op het erf heeft. Wat de woningen gemeen hebben, is dat ze alle zeer ruim zijn en op royale kavels staan. Uniek zijn de ruime voor- en achtertuinen, die bewoners helemaal naar eigen smaak kunnen inrichten.

De Gouden Harp is een heel kindvriendelijke buurt. Behalve woningen is er een basisschool, een BSO, een gymzaal en diverse mooie groene speelplekken. Daarnaast zijn alle voorzieningen binnen handbereik met het winkelcentrum het Gouden Hart om de hoek. Én goed bereikbaar: met de Randstadrail nabij zijn Rotterdam en Den Haag op tien minuten reisafstand.

Online start verkoop donderdag 26 november om 19.30 uur
Op donderdag 26 november start de verkoop van nieuwe woningen in de Gouden Harp! Een bijzondere start verkoop: het is namelijk de allereerste digitale start verkoop van de Gouden Buurten. Via een livestream, die om 19.30 uur van start gaat, ontvang je van makelaar Andy Wibier alle informatie over het nieuwe aanbod. Tijdens de livestream is het mogelijk vragen te stellen via de chat.
Lees hieronder meer over de aanmeldprocedure.

Aanbod
Het nieuwe aanbod in de Gouden Harp betreft 2 royale villa’s, 18 imposante twee-onder-een-kapwoningen en 9 eengezinswoningen met een rijke uitstraling. De woningen liggen veelal aan charmante groene straatjes met veel bomen. Een aantal woningen ligt aan een singel of aan een groen plantsoen. Het aanbod bestaat uit wel 14 verschillende woningtypes. De afwisseling in de types, het ontwerp en in het materiaalgebruik voor de gevels geeft de buurt een rijke en diverse uitstraling.

Aanmeldprocedure start verkoop
Ben je graag aanwezig bij de digitale start verkoop? Meld je dan aan vóór donderdag 26 november om 17.00 uur door een mail te versturen naar makelaar Andy Wibier via info@goudenbuurten.nl. Van Andy ontvang je vervolgens alle benodigde informatie voor je deelname.

Vanaf 23 november vind je op de website een preview met de woningimpressies en de v.o.n. prijzen. Op 26 november presenteren wij tijdens de livestream de woningplattegronden. Na de livestream is het complete aanbod in de digitale verkoopbrochure samen met de prijslijst en het inschrijfformulier beschikbaar via de website www.goudenbuurten.nl.

Inschrijfprocedure
Het inschrijfformulier kan volledig ingevuld worden ingeleverd per mail via info@goudenbuurten.nl of bij Gouden Buurten Makelaardij B.V., Westpolderstraat 2G, 2652 KW Berkel en Rodenrijs. Inschrijven is mogelijk tot donderdag 3 december 12.00 uur. Daarna volgt de toewijzingsprocedure.

Gouden Harp bouwstroom 8

Niet gevonden wat je zoekt? Bekijk onze andere buurten!