Let op: Je maakt gebruik van een sterk verouderde webbrowser waardoor deze website mogelijk niet goed functioneert, stap nu over op een moderne webbrowser.
Gouden Harp
Aantal: circa 79
Beschikbaar: tweede helft 2020
Voortgang: in ontwikkeling
Inhoud: nader te bepalen
Woonoppervlakte: nader te bepalen
Koopprijs: nader te bepalen
Foto’s (3)

Naar verwachting gaat eind dit jaar de laatste fase van de Gouden Harpbuurt in verkoop! In deze laatste fase zullen circa 79 woningen worden gerealiseerd. Het aanbod zal bestaan uit eengezinswoningen, twee-onder-één kapwoningen en vrijstaande villa’s.

De Gouden Harp kenmerkt zich door de karaktervolle en kleine eenheden die onderbroken worden door grachten, singels en veel groen. Een plek waar het vanaf het prille begin goed wonen is. Veel speelplekken maken het ook een heel kindvriendelijke wijk. In de wijk worden in totaal 400 woningen gerealiseerd: koop-, huur- en een twintigtal zorgwoningen. Behalve woningen zijn er scholen voor het basisonderwijs, een BSO, een gymzaal en prachtige grote groene speelplekken.

De Gouden Harp heeft dezelfde sfeer als de andere twee buurten aan de oostkant van de RandstadRail, de Gouden Uilbuurt en de Gouden Griffelbuurt. De Gouden Harpbuurt is een plek waar modern comfort wordt gecombineerd met traditionele kwaliteit.