Let op: Je maakt gebruik van een sterk verouderde webbrowser waardoor deze website mogelijk niet goed functioneert, stap nu over op een moderne webbrowser.
De Gouden Harp
Aantal: 50
Start verkoop: 22 september 2021
Voortgang: in ontwikkeling
Inhoud: 7 villa’s, 22 twee-onder-een-kapwoningen en 21 eengezinswoningen
Woonoppervlakte: van 124 m² tot 187 m²
Vanaf koopprijzen: villa’s: vanaf ca. € 975.000,- v.o.n. Twee-onder-een-kapwoningen: vanaf ca. € 615.000,- v.o.n. en eengezinswoningen vanaf ca. € 499.000,- v.o.n.
Foto’s (4)

De Gouden Harpbuurt bestaat uit 400 woningen, verdeeld over koop-, huur- en een twintigtal zorgwoningen waarvan het grootste deel is al opgeleverd. Hier wordt al jaren met veel plezier gewoond en de komende tijd gaan de laatste fases in verkoop. De buurt kenmerkt zich door de royale opzet en de aanwezigheid van charmante straatjes, singels, veel ruimte voor groen, bruggetjes en grachten. De afwisseling in de architectuur zorgt ervoor dat elke woning een geheel eigen en herkenbare identiteit heeft. De buurt is autoluw doordat iedere woning een eigen parkeerplek op het erf heeft. Wat de woningen gemeen hebben, is dat ze alle zeer ruim zijn en op royale kavels staan. Uniek zijn de ruime voor- en achtertuinen, die bewoners helemaal naar eigen smaak kunnen inrichten.

De Gouden Harp is een heel kindvriendelijke buurt. Behalve woningen is er een basisschool, een BSO, een gymzaal en diverse mooie groene speelplekken. Daarnaast zijn alle voorzieningen binnen handbereik met het winkelcentrum het Gouden Hart om de hoek. Én goed bereikbaar: met de Randstadrail nabij zijn Rotterdam en Den Haag op tien minuten reisafstand.

Start verkoop 22 september 2021
Op woensdag 22 september gaan we online met nieuw aanbod in de Gouden Harp in verkoop. Het betreft de laatste twee fases van deze prachtige buurt, dus dit is de laatste kans om een woning in de Gouden Harp te bemachtigen! Via een livestream ontvang je alle informatie over de woningen van makelaar Andy Wibier. Tijdens de livestream is het mogelijk vragen te stellen via de chat.

Ben je graag aanwezig bij de digitale start verkoop? Meld je dan aan vóór woensdag 22 september om 13.00 uur door een mail te versturen naar makelaar Andy Wibier via info@goudenbuurten.nl. Van Andy ontvang je vervolgens alle benodigde informatie voor je deelname per mail.

Klik op de kaart hieronder om alvast de overzichtskaart te zien van het aanbod.
Vanaf maandag 13 september komt er meer informatie over de woningen beschikbaar.

Gouden Podium 7.4 CGouden Harp bouwstroom 9 en 10