Let op: Je maakt gebruik van een sterk verouderde webbrowser waardoor deze website mogelijk niet goed functioneert, stap nu over op een moderne webbrowser.
De Gouden Harp
Aantal: nader te bepalen
Start verkoop: september 2021
Voortgang: in ontwikkeling
Inhoud: nader te bepalen
Woonoppervlakte: nader te bepalen
Bandbreedtes koopprijzen: nader te bepalen
Foto’s (4)

De Gouden Harpbuurt bestaat uit 400 woningen, verdeeld over koop-, huur- en een twintigtal zorgwoningen waarvan het grootste deel is al opgeleverd. Hier wordt al jaren met veel plezier gewoond en de komende tijd gaan de laatste fases in verkoop. De buurt kenmerkt zich door de royale opzet en de aanwezigheid van charmante straatjes, singels, veel ruimte voor groen, bruggetjes en grachten. De afwisseling in de architectuur zorgt ervoor dat elke woning een geheel eigen en herkenbare identiteit heeft. De buurt is autoluw doordat iedere woning een eigen parkeerplek op het erf heeft. Wat de woningen gemeen hebben, is dat ze alle zeer ruim zijn en op royale kavels staan. Uniek zijn de ruime voor- en achtertuinen, die bewoners helemaal naar eigen smaak kunnen inrichten.

De Gouden Harp is een heel kindvriendelijke buurt. Behalve woningen is er een basisschool, een BSO, een gymzaal en diverse mooie groene speelplekken. Daarnaast zijn alle voorzieningen binnen handbereik met het winkelcentrum het Gouden Hart om de hoek. √Čn goed bereikbaar: met de Randstadrail nabij zijn Rotterdam en Den Haag op tien minuten reisafstand.

Klik op de afbeelding hieronder voor de verkoopbrochure van onze laatste start verkoop. Nieuwe woningen zullen in Q3 2021 in verkoop gaan. In die fase gaan eengezinswoningen en twee-onder-een-kapwoningen in verkoop. Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Gouden Podium 7.4 C - VIP-traject