Let op: Je maakt gebruik van een sterk verouderde webbrowser waardoor deze website mogelijk niet goed functioneert, stap nu over op een moderne webbrowser.
Gouden Podium
Aantal: 16 royale woningen
Start verkoop: 21 januari 2021 om 19.30 uur
Uiterlijke inschrijfdatum: woensdag 27 januari 2021 om 12.00 uur
Inhoud: 10 twee-onder-een-kapwoningen en 6 drie-onder-een-kapwoningen
Woonoppervlakte: van 130 m² tot 149 m²
Bandbreedtes koopsommen:
Twee-onder-een-kapwoningen vanaf ca. € 545.000,- en € 642.000,- v.o.n.
Drie-onder-een-kapwoningen vanaf ca. € 457.000,- tot € 585.000,- v.o.n.
Foto’s (5)

Wie van landelijk wonen houdt, houdt van het Gouden Podium. Dit deelplan biedt je alles voor een optimale woonbeleving. De wijk is ruim van opzet en heeft een typisch dorps en groen karakter, zoals je vaak ziet bij tuindorpen die zijn ontwikkeld in de jaren ’20. De karaktervolle kleine blokjes woningen bepalen het intieme karakter van de wijk. Het Gouden Podium kent straks een variëteit aan woningen, waardoor niet een straat in deze nieuwbouwwijk hetzelfde oogt. Wonen in het Gouden Podium voelt dan ook alsof de wijk een geleidelijke uitbreiding is van het oude dorp. Alsof het – net als vroeger – huis voor huis is gegroeid. En helemaal prettig: veel woningen liggen aan of nabij water. De natuur komt zo wel heel erg dichtbij!

Veel aandacht voor groen
Omdat het groen in het Gouden Podium erg belangrijk is, hebben we speciaal voor dit deelplan een tuinspecial laten maken. Hier vertellen we je alles over het bijzondere groene inrichtingsplan van de wijk en inspireren we je met tips voor in je eigen tuin. Klik op onderstaande afbeelding en lees alles over het bijzondere groen in het Gouden Podium!

Typisch Hollandse bouwstijl
In het Gouden Podium worden in totaal circa 400 woningen gebouwd. De woningen worden gebouwd in de typisch Hollandse stijl. Met karakteristieke pannendaken, mooie detaillering en kwalitatief hoogwaardige materialen. Gevels met oranje/bruine baksteen, worden afgewisseld door wit gekeimde gevels, waardoor een afwisselend straatbeeld ontstaat. Om het groene karakter van de wijk nog eens extra te versterken en een natuurlijke scheiding tussen openbare ruimte en privégebied te markeren, krijgen de woningen een bloesemboom of groene haag in de voortuin.

Het aanbod
In deze fase komen tien luxueuze twee-onder-een-kapwoningen en zes elegante drie-onder-een-kapwoningen met een rijke uitstraling. De woningen liggen aan een charmant straatje met fraaie singel zodat alle woningen uitzicht hebben op het water. De woningen worden gebouwd in de Hollandse architectuurstijl met karakteristieke pannendaken, mooie detaillering en kwalitatief hoogwaardige materialen. De riante kavels geven een extra gevoel van ruimte in de heerlijke rust van dit klassieke tuindorp.

Verkoop gestart!
Het complete aanbod is samen met de prijslijst en het inschrijfformulier nu online beschikbaar.

Inschrijfprocedure
Het inschrijfformulier kan volledig ingevuld worden ingeleverd per mail via info@goudenbuurten.nl of bij Gouden Buurten Makelaardij B.V., Westpolderstraat 2G, 2652 KW Berkel en Rodenrijs. Inschrijven is mogelijk tot woensdag 27 januari 12.00 uur. Daarna volgt de toewijzingsprocedure.

Gouden Harp bouwstroom 8Gouden Podium 7.4.1

Niet gevonden wat je zoekt? Bekijk onze andere buurten!
Klik hier!