Let op: Je maakt gebruik van een sterk verouderde webbrowser waardoor deze website mogelijk niet goed functioneert, stap nu over op een moderne webbrowser.
Gouden Podium
Aantal: nader te bepalen
Beschikbaar: eind 2020
Voortgang: in ontwikkeling
Inhoud: nader te bepalen
Woonoppervlakte: nader te bepalen
Koopsom: nader te bepalen
Foto’s (4)

Wie van landelijk wonen houdt, houdt van het Gouden Podium. Dit deelplan biedt je alles voor een optimale woonbeleving. De wijk is ruim van opzet en heeft een typisch dorps en groen karakter, zoals je vaak ziet bij tuindorpen die zijn ontwikkeld in de jaren ’20. De karaktervolle kleine blokjes woningen bepalen het intieme karakter van de wijk. Het Gouden Podium kent straks een variëteit aan woningen, waardoor niet een straat in deze nieuwbouwwijk hetzelfde oogt. Wonen in het Gouden Podium voelt dan ook alsof de wijk een geleidelijke uitbreiding is van het oude dorp. Alsof het – net als vroeger – huis voor huis is gegroeid. En helemaal prettig: veel woningen liggen aan of nabij water. De natuur komt zo wel heel erg dichtbij!

Typisch Hollandse bouwstijl
In het Gouden Podium worden in totaal circa 400 woningen gebouwd. De woningen worden gebouwd in de typisch Hollandse stijl. Met karakteristieke pannendaken, mooie detaillering en kwalitatief hoogwaardige materialen. Gevels met oranje/bruine baksteen, worden afgewisseld door wit gekeimde gevels, waardoor een afwisselend straatbeeld ontstaat. Om het groene karakter van de wijk nog eens extra te versterken en een natuurlijke scheiding tussen openbare ruimte en privégebied te markeren, krijgen de woningen een bloesemboom of groene haag in de voortuin.

Niet gevonden wat je zoekt? Bekijk onze andere buurten!
Klik hier!