Gouden Podium

Wie van landelijk wonen houdt, houdt van het Gouden Podium. Dit deelplan biedt alles voor een optimale woonbeleving. De wijk is ruim van opzet en heeft een typisch dorps en groen karakter, zoals je vaak ziet bij tuindorpen die zijn ontwikkeld in de jaren ’20. De karaktervolle kleine blokjes woningen bepalen het intieme karakter van de wijk. Het Gouden Podium kent een variëteit aan woningen, waardoor niet een straat in deze nieuwbouwwijk hetzelfde oogt. Wonen in het Gouden Podium voelt dan ook alsof de wijk een geleidelijke uitbreiding is van het oude dorp. Alsof het – net als vroeger – huis voor huis is gegroeid. En helemaal prettig: veel woningen liggen aan of nabij water. De natuur komt zo wel heel erg dichtbij! Inmiddels zijn alle woningen van het Gouden Podium verkocht. Nieuw aanbod komt binnenkort in de Gouden Singel en later in de Gouden Zwaan.

Veel aandacht voor groen
Omdat het groen in het Gouden Podium erg belangrijk is, hebben we speciaal voor dit deelplan een tuinspecial laten maken. Hier vertellen we je alles over het bijzondere groene inrichtingsplan van de wijk en inspireren we je met tips voor in je eigen tuin. Klik op onderstaande afbeelding en lees alles over het bijzondere groen in het Gouden Podium!

Typisch Hollandse bouwstijl
In het Gouden Podium zijn in totaal circa 400 woningen gebouwd. De woningen worden gebouwd in de typisch Hollandse stijl. Met karakteristieke pannendaken, mooie detaillering en kwalitatief hoogwaardige materialen. Gevels met oranje/bruine baksteen, worden afgewisseld door wit gekeimde gevels, waardoor een afwisselend straatbeeld ontstaat. Om het groene karakter van de wijk nog eens extra te versterken en een natuurlijke scheiding tussen openbare ruimte en privégebied te markeren, krijgen de woningen een bloesemboom of groene haag in de voortuin.

Gouden Podium 7.4 C