Nieuwbouw in Berkel en Rodenrijs

Zaterdag 17 december start verkoop Gouden Singel fase 2A!

Nieuws / 8 december 2022

Goed nieuws! Op zaterdag 17 december gaan we met fase 2A van de Gouden Singel in verkoop. Op deze zaterdag verwelkomen we je graag bij ons informatiecentrum tussen 14.00 uur en 17.00 uur. Onder het genot van een hapje en een drankje is het mogelijk om kennis te maken met de makelaars, de verkoopbrochure op te halen en al je vragen te stellen.

Het aanbod

In deze fase komen 2 royale vrijstaande woningen, 26 prachtige twee-onder-een-kapwoningen en 7 rijk gedetailleerde eengezinswoningen. Hier woon je in een waterrijke en kindvriendelijke buurt, met alle voorzieningen vlakbij. De ruime kavels dragen bij aan het gevoel van ruimte in een fraai buurtje met een klassieke jaren '30 uitstraling.

De koopsommen van de eengezinswoningen beginnen vanaf ca. € 499.000,- v.o.n., van de twee-onder-een-kapwoningen vanaf ca. € 660.000,- v.o.n. en van de vrijstaande woningen vanaf ca. € 1.055.000,- v.o.n. De komende week komt er steeds meer informatie beschikbaar. Vanaf nu staan ook de kaveloppervlaktes en de woonoppervlaktes online. Vanaf 17 december staat alle informatie online zoals de woningplattegronden, de technische omschrijving en is het mogelijk om je online voor een woning in te schrijven.

Bekijk hier het aanbod!