Nieuwbouw in Berkel en Rodenrijs

Verkoop woningen Gouden Podium gestart!

Nieuws / 25 januari 2021

De verkoop van tien luxueuze twee-onder-een-kapwoningen en zes elegante drie-onder-een-kapwoningen met een rijke uitstraling is gestart! De woningen liggen aan een charmant straatje met fraaie singel zodat alle woningen uitzicht hebben op het water. De woningen worden gebouwd in de Hollandse architectuurstijl met karakteristieke pannendaken, mooie detaillering en kwalitatief hoogwaardige materialen. De riante kavels geven een extra gevoel van ruimte in de heerlijke rust van dit klassieke tuindorp. Het complete aanbod is samen met de prijslijst en het inschrijfformulier nu online beschikbaar.

Inschrijfprocedure
Het inschrijfformulier kan volledig ingevuld worden ingeleverd per mail via info@goudenbuurten.nl of bij Gouden Buurten Makelaardij B.V., Westpolderstraat 2G, 2652 KW Berkel en Rodenrijs. Inschrijven is mogelijk tot woensdag 27 januari 12.00 uur. Daarna volgt de toewijzingsprocedure.

Veel aandacht voor groen
Omdat het groen in het Gouden Podium erg belangrijk is, hebben we speciaal voor dit deelplan een tuinspecial laten maken. Hier vertellen we je alles over het bijzondere groene inrichtingsplan van de wijk en inspireren we je met tips voor in je eigen tuin. Klik op onderstaande afbeelding en lees alles over het bijzondere groen in het Gouden Podium!