Nieuwbouw in Berkel en Rodenrijs

Online start verkoop laatste woningen in de Gouden Harp op woensdag 22 september om 19.30 uur

Nieuws / 2 september 2021
Goed nieuws! Op woensdag 22 september gaan we online met nieuw aanbod in de Gouden Harp in verkoop. Het betreft de laatste twee fases van deze prachtige buurt, dus dit is de laatste kans om een woning in de Gouden Harp te bemachtigen! Via een livestream ontvang je alle informatie over de woningen van makelaar Andy Wibier. Tijdens de livestream is het mogelijk vragen te stellen via de chat.

Het aanbod

Het aanbod bestaat uit 7 villa's, 22 luxueuze twee-onder-een-kapwoningen en 21 eengezinswoningen met een rijke uitstraling. Veel van de woningen liggen aan een karakteristiek straatje en sommige luxe twee-onder-een-kapwoningen en villa's hebben de achtertuin aan het water. 

De architect heeft de woningen in de Gouden Harp ontworpen volgens de klassieke Hollandse stijl met aandacht voor detaillering en materiaalgebruik. Dit zorgt voor unieke gevels en rijke geveldetails, zoals een dakgoot met overstek, siermetselwerk of erkers. 

De koopsommen van de villa's zijn vanaf ca. € 975.000,- v.o.n. en van de twee-onder-een-kapwoningen vanaf ca. € 615.000,- v.o.n.. Van de eengezinswoningen is de koopsom vanaf ca. € 499.000,- v.o.n..

Aanmelden start verkoop

 Ben je graag aanwezig bij de digitale start verkoop? Meld je dan aan vóór woensdag 22 september om 13.00 uur door een mail te versturen naar makelaar Andy Wibier via info@goudenbuurten.nl. Van Andy ontvang je vervolgens alle benodigde informatie voor je deelname per mail. Vanaf maandag 13 september komt er meer informatie over de woningen beschikbaar op de projectpagina.