Nieuwbouw in Berkel en Rodenrijs

Online start verkoop Gouden Podium donderdag 21 januari om 19.30 uur

Nieuws / 4 januari 2021

Op donderdag 21 januari start de verkoop van nieuwe woningen in het Gouden Podium! Net als onze voorgaande start verkoop betreft het een digitale start verkoop. Via een livestream ontvang je van makelaar Andy Wibier alle informatie over het nieuwe aanbod. Tijdens de livestream is het mogelijk vragen te stellen via de chat. Lees hieronder meer over de aanmeldprocedure.

Aanbod
In deze fase komen tien luxueuze twee-onder-een-kapwoningen en zes elegante drie-onder-een-kapwoningen met een rijke uitstraling. De woningen liggen aan een brede laan met fraaie singel zodat alle woningen uitzicht hebben op het water. De woningen worden gebouwd in de Hollandse architectuurstijl met karakteristieke pannendaken, mooie detaillering en kwalitatief hoogwaardige materialen. De riante kavels geven een extra gevoel van ruimte in de heerlijke rust van dit klassieke tuindorp. De koopsommen van de drie-onder-een-kapwoningen variëren tussen ca. € 457.000,- en € 585.000,- v.o.n.. Van de twee-onder-een-kapwoningen varieert de koopsom tussen ca. € 545.000,- en € 642.000,- v.o.n..

Aanmeldprocedure start verkoop
Ben je graag aanwezig bij de digitale start verkoop? Meld je dan aan vóór donderdag 21 januari om 17.00 uur door een mail te versturen naar makelaar Andy Wibier via info@goudenbuurten.nl. Van Andy ontvang je vervolgens alle benodigde informatie voor je deelname per mail. Vanaf 11 januari komt er meer informatie over de woningen beschikbaar op www.goudenbuurten.nl.

Vanaf 18 januari vind je op de website een preview met de woningimpressies en de v.o.n. prijzen. Op 21 januari presenteren wij tijdens de livestream de woningplattegronden. Na de livestream is het complete aanbod samen met de prijslijst en het inschrijfformulier beschikbaar via de website www.goudenbuurten.nl.

Inschrijfprocedure
Het inschrijfformulier kan volledig ingevuld worden ingeleverd per mail via info@goudenbuurten.nl of bij Gouden Buurten Makelaardij B.V., Westpolderstraat 2G, 2652 KW Berkel en Rodenrijs. Inschrijven is mogelijk tot woensdag 27 januari 12.00 uur. Daarna volgt de toewijzingsprocedure.