Nieuwbouw in Berkel en Rodenrijs

Online start verkoop Gouden Harp donderdag 26 november om 19.30 uur

Nieuws / 11 november 2020

Op donderdag 26 november start de verkoop van nieuwe woningen in de Gouden Harp! Een bijzondere start verkoop: het is namelijk de allereerste digitale start verkoop van de Gouden Buurten. Via een livestream, die om 19.30 uur van start gaat, ontvang je van makelaar Andy Wibier alle informatie over het nieuwe aanbod. Tijdens de livestream is het mogelijk vragen te stellen via de chat. Lees hieronder meer over de aanmeldprocedure.

Aanbod
Het nieuwe aanbod in de Gouden Harp betreft 2 royale villa’s, 18 imposante twee-onder-een-kapwoningen en 9 eengezinswoningen met een rijke uitstraling. De woningen liggen veelal aan charmante groene straatjes met veel bomen. Een aantal woningen ligt aan een singel of aan een groen plantsoen. Het aanbod bestaat uit wel 14 verschillende woningtypes. De afwisseling in de types, het ontwerp en in het materiaalgebruik voor de gevels geeft de buurt een rijke en diverse uitstraling.

Aanmeldprocedure start verkoop
Ben je graag aanwezig bij de digitale start verkoop? Meld je dan aan vóór donderdag 26 november om 17.00 uur door een mail te versturen naar makelaar Andy Wibier via info@goudenbuurten.nl. Van Andy ontvang je vervolgens alle benodigde informatie voor je deelname.

Vanaf 23 november vind je op de website een preview met de woningimpressies en de v.o.n. prijzen. Op 26 november presenteren wij tijdens de livestream de woningplattegronden. Na de livestream is het complete aanbod in de digitale verkoopbrochure samen met de prijslijst en het inschrijfformulier beschikbaar via de website www.goudenbuurten.nl.

Inschrijfprocedure
Het inschrijfformulier kan volledig ingevuld worden ingeleverd per mail via info@goudenbuurten.nl of bij Gouden Buurten Makelaardij B.V., Westpolderstraat 2G, 2652 KW Berkel en Rodenrijs. Inschrijven is mogelijk tot donderdag 3 december 12.00 uur. Daarna volgt de toewijzingsprocedure.