Nieuwbouw in Berkel en Rodenrijs

Laatste woning Gouden Podium verkocht!

Nieuws / 28 mei 2020

In het Gouden Podium worden woningen gebouwd in de fraaie opzet van het Hollandse tuindorp. Deze stijl kenmerkt zich door de karakteristieke pannendaken, mooie detaillering en de door aanwezigheid van veel groen, bruggetjes en water. Er is nog één woning beschikbaar, namelijk het type Bouwmeester met bouwnummer 324.

Authentieke uitstraling
De meeste woningen in Gouden Podium worden opgetrokken uit een oranjerode baksteen met een lichte voeg, afgewisseld door woningen met een wit gekeimde gevel. De daken worden belegd met authentieke grijze pannen. De voordeur voeren we vervolgens uit in een groene pasteltint, die helemaal aansluit bij de hagen of bloesems in de voortuin. Zo komt het groene karakter van dit eigentijdse tuindorp nog meer tot zijn recht!

Heerlijk wonen
In de Bouwmeester is het heerlijk wonen! Naast de woonkamer heeft de Bouwmeester drie ruime slaapkamers en een vrij indeelbare zolder met dakraam. De schuifpui naar de tuin maakt dat je ’s zomers heerlijk binnenshuis kan genieten van de buitenruimte. Daarnaast heeft de woning vloerverwarming en wordt de woning geheel gasloos gebouwd. Ook de badkamer is heel royaal opgezet.

Mogelijke indeling begane grond en tuin.