Nieuwbouw in Berkel en Rodenrijs

Nieuw aanbod; diverse woningtypes in Gouden Singel fase 2C

Nieuws / 15 februari 2024

Nieuw aanbod in Gouden Singel fase 2C! Hier vind je een grote variëteit aan woningtypes. Met woonoppervlaktes van ca. 111 t/m 160 m2 en ruime zongelegen tuinen op het zuiden of westen. Alle woningen zijn voorzien van duurzaamheidsmaatregelen zoals een warmtepomp en zonnepanelen. De vloerverwarming in de gehele woning draagt bij aan een comfortabel binnenklimaat. Iedere woning kun je optioneel uitbreiden met een uitbouw van 1.20 of 2.40 meter, wat zorgt voor nog meer ruimte voor jou en je gezin! Dat is heerlijk wonen in een buurtje vol dorpse charme bij groen en water. 

Hieronder lichten we een aantal woningtypes uit: 

Woningtype Bilderdijk: Statige woningen met allure 

In deze luxe tweekapper, met een woonoppervlakte van 142 m2 en ruimte voor een dubbele oprit, woon je heerlijk en ontspannen dichtbij water en groen. Je betreedt de woning via de zijentree. De open leefkeuken vind je aan de achterzijde. Hier kun je urenlang heerlijk tafelen. Via de openslaande deuren loop je de extra ruime achtertuin in, waar je optimaal geniet van je kopje koffie in de ochtend of een barbecue met vrienden. Op de eerste verdieping vind je drie ruime slaapkamers, de badkamer en een apart toilet. Op de tweede verdieping ligt de technische ruimte en is voldoende plek om, in de toekomst, naar eigen smaak een extra hobbykamer of thuiswerkplek in te richten. De prijzen van de twee-onder-een-kapwoningen variëren vanaf €775.000,- v.o.n.

Woningtype Vosmaer: Elegante hoekwoning met royale tuin 

Dankzij de ruime eigen oprit heb je twee parkeerplaatsen tot je beschikking. Op de begane grond vind je de prachtige ruime woonkamer met open keuken. Vanuit de keuken aan de voorzijde kijk je uit op het charmante straatje aan water en groen. Via de openslaande deuren loop je vanuit de woonkamer zo jouw grote tuin in. Hier geniet je van je een drankje in de zon. Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers en een royale badkamer. Op de tweede verdieping kun je in toekomst in de grote ruimte gemakkelijk twee extra kamers inrichten, bijvoorbeeld als werk- of hobbykamer. Dit hoekhuis is van alle gemakken voorzien om heerlijk en ontspannen te wonen. De prijzen van de hoekwoningen variëren vanaf €572.500,- v.o.n., met een woonoppervlakte van ca. 124 m2.   

Woningtype Stuven: stijlvol wonen in eengezinswoning

Deze prachtige eengezinswoning is onderdeel van een rijtje van zes. Aan de voorzijde betreed je via de hal de woning met royale woonkamer en open keuken. Op de eerste verdieping zijn er drie ruime slaapkamers en een badkamer met toilet, wastafel en inloopdouche. Op de tweede verdieping vind je de zolder met voldoende plek in de toekomst voor een hobbykamer of een fijne thuis-werkplek. Hier vind je ook de technische ruimte met wasmachineaansluiting. Aan de achterzijde van de woning geniet je van de grote, zongelegen tuin. Hier spelen kinderen urenlang heerlijk buiten en kom jij helemaal tot rust. Met een woonoppervlakte van ca. 111 m2 en prijzen vanaf €517.500,- v.o.n.