Nieuwbouw in Berkel en Rodenrijs

Gouden Singel in verkoop 9 mei 19.30 uur

Nieuws / 26 april 2022

Eerste fase in verkoop

Goed nieuws! Op maandag 9 mei gaan we met het eerste aanbod van de Gouden Singel in verkoop. Net als onze voorgaande start verkoop betreft het een digitale start verkoop. Via een livestream ontvang je alle informatie over de woningen van makelaar Andy Wibier en projectontwikkelaar Albert Vogels. Tijdens de livestream is het mogelijk vragen te stellen via de chat. In de week na de livestream is er de mogelijkheid om de verkoopbrochures op te halen in het informatiecentrum. Lees hieronder meer over de aanmeldprocedure.

Het aanbod

In deze fase komen 7 imposante vrijstaande woningen, 36 royale twee-onder-een-kapwoningen en 29 eengezinswoningen met een rijke uitstraling. Zoals te zien is op de bovenstaande vogelvlucht liggen de woningen veelal met de achtertuin aan het water. Dat is wonen en leven op topniveau! De riante kavels geven een extra gevoel van ruimte in de heerlijke rust van dit klassieke buurtje. De koopsommen van de eengezinswoningen zijn vanaf ca. € 550.000,- v.o.n.. Van de twee-onder-een-kapwoningen beginnen de koopsommen vanaf ca. € 650.000,- v.o.n. en van de vrijstaande woningen vanaf ca. € 1.100.000,- v.o.n..

Aanmelden voor de start verkoop 9 mei 19.30 uur
Wil je graag de start verkoop bijwonen? Meld je dan aan via je persoonlijke account van onze digitale omgeving. Na het verzenden van de gegevens krijg je in de mail een bevestigingslink voor de toegang tot mijn.goudenbuurten.nl. Onder het kopje 'woonwensen' kun je aangeven of je aanwezig bent bij de start verkoop. Vervolgens ontvang je een week van tevoren je alle benodigde informatie voor je deelname.

Vragen? Neem dan contact met ons op via info@goudenbuurten.nl.