Nieuwbouw in Berkel en Rodenrijs

Feestelijke start bouw laatste fase Gouden Podium

Nieuws / 19 mei 2022

Gisteren op 18 mei vierden we de start van de bouw van de laatste fase van het Gouden Podium. Samen met alle kopers en teamleden van de Gouden Buurten hieven we het glas op deze feestelijke gebeurtenis. Deze keer extra bijzonder omdat na de realisatie van deze fase de buurt volledig af is!  

De kopers ontmoetten elkaar op de bouwplaats waar ontwikkelaar Mark Geurtsen (Gouden Buurten C.V.) hen welkom heette. Daarna lichtten de architecten Evert Kolpa (van Bergen Kolpa Architecten) en Mark de Bokx (De Nijl Architecten) kort de ontwerpen toe van de woningen.

Tijdcapsule
Iedere toekomstige bewoner kreeg vervolgens een tijdcapsule die gevuld kon worden met verschillende kleine objecten en een vragenlijst. Deze werden ingegraven in de achtertuinen van de woningen: een leuke manier om de komst van de eerste bewoners op deze plek te vereeuwigen.

Als afsluiter konden toekomstige bewoners met hun buren proosten bij de burenborrel in ’t Manneke. Hier werd volop met elkaar kennisgemaakt door jong en oud op deze prachtige zonnige dag. Wij wensen alle toekomstige bewoners van deze laatste fase van het Gouden Podium veel woonplezier in de Gouden Buurten!