Nieuwbouw in Berkel en Rodenrijs

Eerste schetsen nieuwe woningtypes van de Gouden Singel beschikbaar!

Nieuws / 25 november 2021

Inmiddels zijn we druk bezig met de ontwikkeling van de eerste fase van de Gouden Singel. Verschillende architecten werken momenteel aan een aantal extra nieuwe woningtypes die in het toekomstige aanbod voorkomen. Om je een kijkje achter de schermen te geven, delen we alvast de eerste schetsen van Schippers Architecten. Deze nieuwe woningtype-familie bestaat uit verschillende rijwoningen en een tweetal twee-onder-een-kapwoningen. Qua bouwstijl sluiten ze aan bij de kenmerkende Hollandse bouwstijl uit de jaren ’30 die zo karakteristiek is voor de Gouden Buurten, maar wél met een geheel eigen handtekening. Dit zie je bijvoorbeeld terug in de nieuwe gevelcomposities en het gebruik van erkers.

Schets 5,40 meter brede twee-onder-een-kapwoningen
Schets zes meter brede twee-onder-een-kapwoningen
Schets eengezinswoningen

Fase 1
Het eerste aanbod in dit nieuwe deelplan betreft 72 woningen waarvan 7 imposante vrijstaande woningen, 36 royale twee-onder-een-kapwoningen en 29 eengezinswoningen met een rijke uitstraling. In de Gouden Singel wordt de dorpse charme gecombineerd met rijke architectuur en de aanwezigheid van veel groen en water. De woningen liggen aan prachtige singels, soms met een ruime tuin aan het water. Andere woningen bevinden zich in charmante dorpse straatjes met veel groen en een ontspannen sfeer. Wonen in de Gouden Singel is wonen met een gouden randje!

Verwachte start verkoop

Naar verwachting start de verkoop in maart 2022. De komende tijd zullen we steeds meer informatie delen over het toekomstige aanbod. Houd daarom onze website en socials goed in de gaten!