Let op: Je maakt gebruik van een sterk verouderde webbrowser waardoor deze website mogelijk niet goed functioneert, stap nu over op een moderne webbrowser.

Van Rooij (Q.20)

Bouwnummer: 376
Gespiegeld: 365

Deze middelste woning van de drie-onder-een-kapwoning heeft de entree aan de voorzijde. Dit creëert een fijne woonkamer en een heerlijk ruime woonkeuken. Deze bevindt zich aan de voorzijde van de woning, zodat je uitzicht hebt over de spelende kinderen op straat tijdens het koken. Via de royale schuifpui heb je vanaf de woonkamer toegang tot de brede tuin. De eerste verdieping heeft drie ruime slaapkamers en een ruime badkamer met toilet. Op de tweede verdieping realiseer je eenvoudig een werk- of hobbykamer. Ook is het mogelijk om een dakkapel aan de voorzijde van de woning als optie te kiezen.

Kenmerken
Minimaal 3 slaapkamers
Ruime badkamer met toilet
Houten berging

Woonspecificaties
Tuinligging: op het westen

• De artist impressions geven een globaal beeld van de woning. Aan deze tekeningen kunnen ondanks alle zorgvuldigheid die we hebben nagestreefd, geen rechten worden ontleend;
• De ingekleurde woningplattegronden zijn enkel ter inspiratie en zijn niet op schaal weergeven;
• In de genoemde v.o.n. som is de warmtepomp niet inbegrepen. Bij aankoop van een woning is er keuze tussen aankoop of huur van deze warmtepomp.

Veel aandacht voor groen
Omdat het groen in het Gouden Podium erg belangrijk is, hebben we speciaal voor dit deelplan een tuinspecial laten maken. Hier vertellen we je alles over het bijzondere groene inrichtingsplan van de wijk en inspireren we je met tips voor in je eigen tuin.