Let op: Je maakt gebruik van een sterk verouderde webbrowser waardoor deze website mogelijk niet goed functioneert, stap nu over op een moderne webbrowser.

Van Eyck (G.1)

Bouwnummer: 362
Deze riante twee-onder-een-kapwoning heeft een prachtige uitstraling door de rode gevelsteen en de bijzondere details in het metselwerk. De royale woonkamer baadt in het zonlicht door de vele raampartijen, zowel aan de voor-, zij- en achterkant van de woning. De achterzijde van de woning leent zich uitstekend voor een ruime keukenopstelling met eettafel. Via de glazen schuifpui loop je door naar de tuin. Hier neem je heerlijk plaats op de loungebank om na een drukke dag alles van je af te laten glijden. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, een apart toilet en een complete badkamer mét bad. Op de tweede verdieping creëer je eenvoudig een mooie werkkamer of fitnessruimte door de hoge nok van de woning.

Kenmerken
Minimaal 3 slaapkamers
Ruime badkamer en separaat toilet
Houten berging en 2 parkeerplaatsen op eigen erf

Woonspecificaties
Tuinligging: noordwesten

• De artist impressions geven een globaal beeld van de woning. Aan deze tekeningen kunnen ondanks alle zorgvuldigheid die we hebben nagestreefd, geen rechten worden ontleend;
• De ingekleurde woningplattegronden zijn enkel ter inspiratie en zijn niet op schaal weergeven;
• In de genoemde v.o.n. som is de warmtepomp niet inbegrepen. Bij aankoop van een woning is er keuze tussen aankoop of huur van deze warmtepomp.

Veel aandacht voor groen
Omdat het groen in het Gouden Podium erg belangrijk is, hebben we speciaal voor dit deelplan een tuinspecial laten maken. Hier vertellen we je alles over het bijzondere groene inrichtingsplan van de wijk en inspireren we je met tips voor in je eigen tuin.