Let op: Je maakt gebruik van een sterk verouderde webbrowser waardoor deze website mogelijk niet goed functioneert, stap nu over op een moderne webbrowser.

Van Duinhoven (S.1a)

Bouwnummer: 372
De Van Duinhoven is een prachtige twee-onder-een-kapwoning en één van de ruimste woningen van deze fase. Door de zes meter breedte van de woning én de aanwezigheid van een erker woon je hier zeer royaal. De entree bevindt zich aan de zijkant van de woning, zodat er op een natuurlijke wijze twee ruimtes ontstaan op de begane grond. Aan de voorzijde van de woning creëer je gemakkelijk een heerlijke woonkeuken met een ruim uitzicht op de voortuin en de singel. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, waarvan de grootste aan de voorzijde mét balkon op het oosten. Zo geniet je vanuit de slaapkamer heerlijk van de eerste zonnestralen van de dag. Op de tweede verdieping is er voldoende ruimte voor een hobby-of werkruimte.

Kenmerken
Minimaal 3 slaapkamers
Ruime badkamer
Garage en 2 parkeerplaatsen op eigen erf

Woonspecificaties
Tuinligging: zuidwesten

• De artist impressions geven een globaal beeld van de woning. Aan deze tekeningen kunnen ondanks alle zorgvuldigheid die we hebben nagestreefd, geen rechten worden ontleend;
• De ingekleurde woningplattegronden zijn enkel ter inspiratie en zijn niet op schaal weergeven;
• In de genoemde v.o.n. som is de warmtepomp niet inbegrepen. Bij aankoop van een woning is er keuze tussen aankoop of huur van deze warmtepomp.

Veel aandacht voor groen
Omdat het groen in het Gouden Podium erg belangrijk is, hebben we speciaal voor dit deelplan een tuinspecial laten maken. Hier vertellen we je alles over het bijzondere groene inrichtingsplan van de wijk en inspireren we je met tips voor in je eigen tuin.