Let op: Je maakt gebruik van een sterk verouderde webbrowser waardoor deze website mogelijk niet goed functioneert, stap nu over op een moderne webbrowser.

Van der Linden (G)

Bouwnummer: 363
In deze zes meter brede twee-onder-een-kapwoning is het luxueus wonen. Door de bijzondere uitbouw aan de voorzijde is deze woning een echte blikvanger. De woonkamer baadt in het zonlicht door de erker en de vele raampartijen. De keuken bevindt zich aan de achterzijde zodat je tijdens het koken heerlijk de zonnige achtertuin inkijkt. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, een apart toilet en een badkamer inclusief bad. Op de heerlijk lichte tweede verdieping is gemakkelijk een vierde slaapkamer te realiseren door de grote dakkapel met schuin dak.

Kenmerken
Minimaal 3 slaapkamers
Ruime badkamer en separaat toilet
3 meter brede garage en 2 parkeerplaatsen op eigen erf

Woonspecificaties
Tuinligging: zuidwesten

• De artist impressions geven een globaal beeld van de woning. Aan deze tekeningen kunnen ondanks alle zorgvuldigheid die we hebben nagestreefd, geen rechten worden ontleend;
• De ingekleurde woningplattegronden zijn enkel ter inspiratie en zijn niet op schaal weergeven;
• In de genoemde v.o.n. som is de warmtepomp niet inbegrepen. Bij aankoop van een woning is er keuze tussen aankoop of huur van deze warmtepomp.

Veel aandacht voor groen
Omdat het groen in het Gouden Podium erg belangrijk is, hebben we speciaal voor dit deelplan een tuinspecial laten maken. Hier vertellen we je alles over het bijzondere groene inrichtingsplan van de wijk en inspireren we je met tips voor in je eigen tuin.