Let op: Je maakt gebruik van een sterk verouderde webbrowser waardoor deze website mogelijk niet goed functioneert, stap nu over op een moderne webbrowser.

Tiemeyer (S.1b)

Bouwnummer: 371
De 6 meter brede Tiemeyer heeft een prachtige uitstraling, door de rode gevelkleur en de fraaie details zoals de hoge raampartijen met klassiek gietijzeren sierhekwerk. Dit woningtype onderscheidt zich van de overige woningen door het bijzondere karakteristieke torentje, met recht is deze stadsvilla een ‘special’ te noemen. Op de begane grond bevindt zich een prachtig ruime woonkamer die je via de voorzijde van de woning betreedt. Het vele glas rondom creëert een ongekend ruimtelijk effect. Op de tweede verdieping zijn drie ruime slaapkamers en een badkamer en een apart toilet. Op de tweede verdieping bevindt zich een ware torenkamer met extra licht en ruimte. In deze bijzondere ruimte bevindt zich een extra slaapkamer.

Kenmerken
Minimaal 4 slaapkamers
Ruime badkamer en separaat toilet
Garage en 2 parkeerplaatsen op eigen erf

Woonspecificaties
Tuinligging: noordwesten

• De artist impressions geven een globaal beeld van de woning. Aan deze tekeningen kunnen ondanks alle zorgvuldigheid die we hebben nagestreefd, geen rechten worden ontleend;
• De ingekleurde woningplattegronden zijn enkel ter inspiratie en zijn niet op schaal weergeven;
• In de genoemde v.o.n. som is de warmtepomp niet inbegrepen. Bij aankoop van een woning is er keuze tussen aankoop of huur van deze warmtepomp.• In de genoemde v.o.n. som is de warmtepomp niet inbegrepen. Bij aankoop van een woning is er keuze tussen aankoop of huur van deze warmtepomp.

Veel aandacht voor groen
Omdat het groen in het Gouden Podium erg belangrijk is, hebben we speciaal voor dit deelplan een tuinspecial laten maken. Hier vertellen we je alles over het bijzondere groene inrichtingsplan van de wijk en inspireren we je met tips voor in je eigen tuin.