Let op: Je maakt gebruik van een sterk verouderde webbrowser waardoor deze website mogelijk niet goed functioneert, stap nu over op een moderne webbrowser.

Steenbergen (Q.21)

Bouwnummer: 364
Gespiegeld: 377

De Steenbergen valt meteen op door haar klassieke tuitgevel. De woning heeft een open luxueuze woonkamer met aan de voorzijde een prachtige erker. Hier kijk je heerlijk uit over de karakteristieke gracht. Aan de voorzijde van de woning vind je op de eerste verdieping de grootste slaapkamer. Deze slaapkamer heeft twee openslaande deuren naar een ruim balkon. De overige twee slaapkamers liggen aan de achterzijde van de woning. Op de tweede verdieping zorgt de bijzondere tuitgevel voor extra ruimte zodat hier eenvoudig een werkkamer gemaakt kan worden.

Kenmerken
Minimaal 3 slaapkamers
Ruime badkamer
Garage en 2 parkeerplaatsen op eigen erf

Woonspecificaties
Tuinligging: noordwesten en zuidwesten

• De artist impressions geven een globaal beeld van de woning. Aan deze tekeningen kunnen ondanks alle zorgvuldigheid die we hebben nagestreefd, geen rechten worden ontleend;
• De ingekleurde woningplattegronden zijn enkel ter inspiratie en zijn niet op schaal weergeven;
• In de genoemde v.o.n. som is de warmtepomp niet inbegrepen. Bij aankoop van een woning is er keuze tussen aankoop of huur van deze warmtepomp.

Veel aandacht voor groen
Omdat het groen in het Gouden Podium erg belangrijk is, hebben we speciaal voor dit deelplan een tuinspecial laten maken. Hier vertellen we je alles over het bijzondere groene inrichtingsplan van de wijk en inspireren we je met tips voor in je eigen tuin.