Let op: Je maakt gebruik van een sterk verouderde webbrowser waardoor deze website mogelijk niet goed functioneert, stap nu over op een moderne webbrowser.

Meunier (Q.19)

Bouwnummer: 368
Gespiegeld: 373

De Meunier is een fijne, lichte twee-onder-een-kapwoning met heerlijk wooncomfort. De grote raampartij aan de voorzijde én de dubbele ramen aan de zijkant van de woning zorgen voor een overvloed aan daglicht. De woonkamer en keuken liggen aan de achterzijde van de woning zodat je tijdens het koken heerlijk de ruime achtertuin inkijkt. Op de eerste verdieping bevinden zich, naast een ruime badkamer, drie riante slaapkamers. Op de tweede verdieping is er voldoende daglicht door het aanwezige dakraam. Hierdoor kan de verdieping ingedeeld worden als een hobby- of werkkamer.

Kenmerken
Minimaal 3 slaapkamers
Ruime badkamer
Stenen berging en 2 parkeerplaatsen op eigen erf

Woonspecificaties
Tuinligging: zuidwesten, noordwesten

• De artist impressions geven een globaal beeld van de woning. Aan deze tekeningen kunnen ondanks alle zorgvuldigheid die we hebben nagestreefd, geen rechten worden ontleend;
• De ingekleurde woningplattegronden zijn enkel ter inspiratie en zijn niet op schaal weergeven;
• In de genoemde v.o.n. som is de warmtepomp niet inbegrepen. Bij aankoop van een woning is er keuze tussen aankoop of huur van deze warmtepomp.

Veel aandacht voor groen
Omdat het groen in het Gouden Podium erg belangrijk is, hebben we speciaal voor dit deelplan een tuinspecial laten maken. Hier vertellen we je alles over het bijzondere groene inrichtingsplan van de wijk en inspireren we je met tips voor in je eigen tuin.