Let op: Je maakt gebruik van een sterk verouderde webbrowser waardoor deze website mogelijk niet goed functioneert, stap nu over op een moderne webbrowser.

Lutz (Q.18)

Bouwnummer: 374, 366
Gespiegeld: 375, 367

De Lutz komt voor als twee-onder-een-kapwoning en als hoekwoning van de drie-onder-een-kapwoning. Met de bijzondere indeling is het comfort en de luxe voelbaar! Door de zijentree ontstaat er een ruime woonkamer met een voor- en achterkamer. Er is altijd genoeg daglicht door de prachtige erker en de ramen aan de zijkant van de woning. De verbinding met buiten wordt extra versterkt door de grote schuifpui aan de achterzijde van de woning die uitkomt op de zonnige tuin. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, een ruime badkamer en een apart toilet. De grootste slaapkamer ligt aan de voorzijde van de woning en heeft twee openslaande deuren naar een prachtig gedetailleerd balkon. De dakkapel op de tweede verdieping creëert ruimte voor een extra werk- of hobbykamer. 

Kenmerken
Minimaal 3 slaapkamers
Ruime badkamer
Stenen berging en 2 parkeerplaatsen op eigen erf

Woonspecificaties
Tuinligging: zuidwesten, noordwesten

• De artist impressions geven een globaal beeld van de woning. Aan deze tekeningen kunnen ondanks alle zorgvuldigheid die we hebben nagestreefd, geen rechten worden ontleend;
• De ingekleurde woningplattegronden zijn enkel ter inspiratie en zijn niet op schaal weergeven;
• In de genoemde v.o.n. som is de warmtepomp niet inbegrepen. Bij aankoop van een woning is er keuze tussen aankoop of huur van deze warmtepomp.

Veel aandacht voor groen
Omdat het groen in het Gouden Podium erg belangrijk is, hebben we speciaal voor dit deelplan een tuinspecial laten maken. Hier vertellen we je alles over het bijzondere groene inrichtingsplan van de wijk en inspireren we je met tips voor in je eigen tuin.