Let op: Je maakt gebruik van een sterk verouderde webbrowser waardoor deze website mogelijk niet goed functioneert, stap nu over op een moderne webbrowser.

Courbois (S.2b)

Bouwnummer: 369
De Courbois heeft een entree aan de voorzijde. Door de extra breedte van zes meter realiseer je hier eenvoudig een luxe woonkeuken met kookeiland én uitzicht over de tuin. Deze unieke woning kent enorm veel daglicht door de grote raampartijen aan de voor-, zij- én achterkant. Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers, een grote badkamer en een apart toilet. Een vierde slaapkamer bevindt zich op de tweede verdieping. Dankzij de aanwezigheid van een dakraam én mooie dakkapel is dit een heerlijk lichte kamer.

Kenmerken
Minimaal 3 slaapkamers
Ruime badkamer en separaat toilet
Garage en 2 parkeerplaatsen op eigen erf

Woonspecificaties
Tuinligging: zuidwesten

• De artist impressions geven een globaal beeld van de woning. Aan deze tekeningen kunnen ondanks alle zorgvuldigheid die we hebben nagestreefd, geen rechten worden ontleend;
• De ingekleurde woningplattegronden zijn enkel ter inspiratie en zijn niet op schaal weergeven;
• In de genoemde v.o.n. som is de warmtepomp niet inbegrepen. Bij aankoop van een woning is er keuze tussen aankoop of huur van deze warmtepomp.

Veel aandacht voor groen
Omdat het groen in het Gouden Podium erg belangrijk is, hebben we speciaal voor dit deelplan een tuinspecial laten maken. Hier vertellen we je alles over het bijzondere groene inrichtingsplan van de wijk en inspireren we je met tips voor in je eigen tuin.