Let op: Je maakt gebruik van een sterk verouderde webbrowser waardoor deze website mogelijk niet goed functioneert, stap nu over op een moderne webbrowser.

Bouwmeester (Q15)

In het Gouden Podium worden woningen gebouwd in de typisch Hollandse stijl. Deze stijl kenmerkt zich door de karakteristieke pannendaken, mooie detaillering en de door aanwezigheid van veel groen, bruggetjes en water.

Authentieke uitstraling
De meeste woningen worden opgetrokken uit een oranjerode baksteen met een lichte voeg, afgewisseld door woningen met een wit gekeimde gevel. De daken worden belegd met authentieke grijze pannen. De voordeur voeren we vervolgens uit in een groene pasteltint, die helemaal aansluit bij de hagen of bloesems in de voortuin. Zo komt het groene karakter van dit eigentijdse tuindorp nog meer tot zijn recht!

Geheel naar eigen smaak in te richten
In de Bouwmeester is het heerlijk wonen! Naast de woonkamer heeft de Bouwmeester drie ruime slaapkamers en een vrij indeelbare zolder met dakraam. De schuifpui naar de tuin maakt dat je ’s zomers heerlijk binnenshuis kan genieten van de buitenruimte. Daarnaast heeft de woning vloerverwarming en wordt de woning geheel gasloos gebouwd. Ook de badkamers zijn heel royaal opgezet. De woonkamer wordt standaard uitgebouwd met een uitbouw van 1,20 meter.

De kosten voor de uitbouw à € 18.550,- komen nog boven op de koopsom van € 409.000,- v.o.n.

Start bouw ca. juni 2020, oplevering ca. 2e kwartaal 2021.

De woningen worden opgeleverd zonder keuken. Wij hebben aantrekkelijke projectkeukens geselecteerd die na oplevering geplaatst kunnen worden. Je kan uiteraard ook een eigen keukenleverancier kiezen.