wonen aan prachtig groen hofje

Wonen aan een prachtig groen hofje in het Gouden Podium

Wonen aan een prachtig groen hofje

Midden in het Gouden Podium ligt een prachtig groen hofje. Eromheen staan 14 prachtige twee-onder-een-kappers, zeer ruim opgezet (woonoppervlak tot wel 172 m ²). Deze XXL woning is ideaal voor grote gezinnen! Aan dit groen hofje heeft u de keuze uit types Kraaijkamp of de Goudsmit.

Veel aandacht is er gestoken in de kwaliteit en afwerking en alle woningen hebben een  garage en twee parkeerplaatsen op eigen erf. Alle types hebben verschillende indelingsmogelijkheden en meerdere kopersopties om de woning helemaal naar uw wens en behoefte te maken. Zo is de zolder vrij indeelbaar en kunnen er extra (slaap)kamers en zelfs eenbadkamer worden toegevoegd. Brochure.

Architectuur
De architectuur van alle woningen is familie van elkaar. Kenmerkende stijlelementen zijn de gemêleerde baksteen, het schuine dak met antraciet dakpannen of in grijstinten, metalen dakgoot en kozijnen met roedes. Sommige gevelontwerpen en details zijn een letterlijk referentie naar de jaren ’20. Door toepassing van moderne bouwmethodes blijven de woningen hedendaags in techniek en bouwstijl.

Wonen aan een prachtig groen hofje

De kracht van het Gouden Podium is de veelheid aan verschillende openbare ruimte. Soms zijn woningen gelegen aan een klein intiem hof, soms aan een singel, aan een smalle of brede straat, aan een ruim hof rondom een parkje of aan de rand van de wijk met weids uitzicht. De woning uit deze fase liggen rondom een groen pleintje met gras en bomen, waar de bewoners elkaar ontmoeten en kinderen heerlijk kunnen spelen. Hier wonen straalt de dorpse sfeer uit die zo kenmerkend is voor het Gouden Podium.