Let op: Je maakt gebruik van een sterk verouderde webbrowser waardoor deze website mogelijk niet goed functioneert, stap nu over op een moderne webbrowser.

Dico Jansen & Angela Kwok

Even voorstellen, de kopers van de mooie villa Sweelinck in de Gouden Harpbuurt: Dico Jansen (45) & Angela Kwok (42). Zij wonen in een grachtenpand in de Gouden Buurten. Het gezin bestaat uit Dico ,Angela en hun drie dochters: Bo (7 jaar), Floor (3 jaar) en Fenne (1 jaar).

Wat bevalt jullie aan de Gouden Buurten?
Angela vertelt dat ze vanaf het begin aan de Zilvergracht wonen, sinds 2008 is opgeleverd. ‘Met heel veel plezier, dat is ook de reden waarom we hier in de wijk willen blijven wonen. Onze oudste dochter gaat naar de Gouden Griffelschool en binnenkort ook onze middelste dochter.’
Angela vervolgt: ‘De centrale ligging, het goede wegennet en het OV zijn absolute pluspunten. Ik werk in Den Haag en maak dankbaar gebruik van de RandstadRail, mijn partner Dico reist met de auto naar Utrecht voor zijn werk. Voordeel is dat je dicht bij alle belangrijke wegen zit. Een goede uitvalbasis!’

Waarom viel jullie keuze op deze woning? 
Dico: ‘De stijl en de ruime opzet van het ontwerp zijn de belangrijkste redenen om voor deze Sweelinck te kiezen. De ligging spreekt ons ook aan: aan het water aan de voor- en zijkant. De afmeting van de tuin is helemaal top, lekker buiten zijn met drie kinderen is heerlijk. We hebben nog even getwijfeld om voor een bestaande woning hier in de Gouden Griffelbuurt te gaan. Maar uiteindelijk kwam deze villa in verkoop en de zeer uitgebreide keuzemogelijkheden zijn doorslaggevend geweest voor onze beslissing. Het was mogelijk om bij deze woning te kiezen voor de grand optie. De garage wordt bij de woonkamer getrokken en samen met de uitbouw creëren we zo een hele grote living.’ Angela vult aan: ‘Alle voorzieningen hebben we voor de deur, van winkels tot de metro. We houden allebei van hardlopen en je loopt hier zo de natuur in. Heerlijk om in De Groenzoom  te gaan lopen of richting de Zweth. Voor ons is het de perfecte combinatie: het gemoedelijke, dorpse en toch je privacy.