Gouden Podium VIP-traject

Schrijf je in voor het Gouden Buurten VIP-traject en bemachtig voor de officiële start verkoop al een woning! In het derde kwartaal van 2021 gaan namelijk 24 woningen nabij de Louis d’Orlaan en gelegen aan de Lies Frankenweg in het Gouden Podium in verkoop. Voordat we deze op de vrije markt aanbieden, geven we je de unieke kans om alvast een woning te bemachtigen via ons VIP-traject! We nodigen alle bij ons bekende geïnteresseerden uit voor onze VIP-avond, waarbij we je in een vroeg stadium laten kennismaken met het aanbod. Op deze manier willen wij alle direct geïnteresseerden voorrang geven bij de koop van een woning: een buitenkans dus!

Het aanbod

Het aanbod betreft 22 luxueuze twee-onder-een-kapwoningen en 2 vrijstaande woningen met een rijke uitstraling. De woningen liggen aan een fraaie laan met uitzicht op het groen en singels. De woningen worden gebouwd in de Hollandse architectuurstijl met karakteristieke pannendaken, mooie detaillering en kwalitatief hoogwaardige materialen. De kavels geven een extra gevoel van ruimte in de heerlijke rust van dit klassieke tuindorp. De verkoopprijzen zijn op dit moment nog niet definitief. We verwachten dat je voor deze woningen rekening moet houden met een vanaf prijs van circa € 689.000,- vrij op naam.

Het VIP-traject

De VIP-bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 25 mei om 19.30 uur. Deze bijeenkomst organiseren we via een livestream, waarbij we je een kijkje achter de schermen geven bij deze prachtige woningen. Makelaar Andy Wibier en ontwikkelaar Mark Geurtsen presenteren de conceptstukken en beantwoorden alle vragen over dit nieuwe aanbod. Daarnaast wordt het verloop van het VIP-traject verder toegelicht voor de weken na de VIP-bijeenkomst. In deze weken na de bijeenkomst worden ook steeds meer definitieve informatie, zoals plattegronden en impressies, met je gedeeld. 

In de periode na de VIP-bijeenkomst kun je aan ons kenbaar maken welke bouwnummer(s) je interesse hebben gewekt. Mocht een bouwnummer aan je worden toegewezen, kun je dus voordat de woningen op de vrije markt komen al het bouwnummer van jouw voorkeur gekocht hebben. Een financiële screening is onderdeel van het VIP-traject. Dit lichten we uiteraard tijdens de VIP-bijeenkomst toe.