Privacy statement

UW PERSOONSGEGEVENS: DAAR GAAN WE ZORGVULDIG MEE OM

Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website www.goudenbuurten.nl gebruikt of zich aanmeldt voor de Gouden Buurten-nieuwsbrief. U mag ervan uit gaan dat we zorgvuldig met uw persoonsgegevens omgaan in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Maar wat bedoelen we daar precies mee? Dat leest u in onze privacyverklaring.

Deze privacyverklaring is van toepassing op de website www.goudenbuurten.nl en de nieuwsbrief van Gouden Buurten C.V. Deze website en nieuwsbrief worden gecreëerd en beheerd door De Heren Van B.V.- Hoofdstraat 161 3971 KJ – Driebergen-Rijsenburg, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 27.17.05.81. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

Gouden Buurten C.V. is gebonden aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

De door u verstrekte persoonsgegevens zijn in beginsel alleen beschikbaar voor Gouden Buurten C.V.

Bij de verwerking van uw persoonsgegevens gaat Gouden Buurten C.V. zorgvuldig te werk. Zij gebruikt alleen die gegevens die nodig zijn voor een optimale dienstverlening. Voor zover dat niet voortvloeit uit de wet of uit verplichtingen die Gouden Buurten C.V. jegens u is aangegaan, worden zonder uw toestemming geen persoonsgegevens aan derden verstrekt.

U hebt de mogelijkheid om aan Gouden Buurten C.V. te vragen welke gegevens deze van u verwerkt en, bij eventuele onjuistheden, te laten corrigeren. Een overzicht van uw gegevens kunt u schriftelijk aanvragen.

COOKIE BELEID

Gouden Buurten C.V. maakt geen gebruik van cookies, behalve functionele cookies ter ondersteuning van de opbouw van deze website.

Hoe lang bewaren wij deze gegevens? 
Uw gegevens worden voor het versturen van de nieuwsbrief bewaard totdat u zich afmeldt of automatisch na 2 jaar. Afmelden kan onderaan iedere nieuwsbrief.

Waarvoor gebruiken wij deze gegevens?
Wanneer u zich aanmeldt voor de Gouden Buurten nieuwsbrief, worden uw gegevens gebruikt om de digitale Gouden Buurten nieuwsbrief 4 à 5 maal per jaar aan u toe te sturen.

BEZWAAR OF KLACHT
We vinden het belangrijk dat onze dienstverlening transparant, persoonlijk en betrouwbaar is. Daarom verwerken we uw persoonsgegevens zorgvuldig en veilig. Heeft u desondanks het vermoeden dat wij uw (persoons)gegevens misbruiken? Wij willen u vragen ons hierop attent te maken zodat wij onze processen, indien nodig, kunnen aanpassen. Wij zijn daarnaast verplicht om u erop te attenderen dat u het recht heeft een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.

Als u vragen of een klacht heeft of bezwaar maakt over dit privacy beleid, kunt u contact met ons opnemen:
Gouden Buurten CV
Postbus 1927
2280 DX  RIJSWIJK
070 30 77 411
E: info@goudenbuurten.nl

1 juni 2018