Vermeer - 2^1kap - 722

126m² · 4 kamers · € 505.000 v.o.n.

Vermeer – 2^1kap – 722

Deze twee-onder-één-kapwoning heeft een nostalgisch uiterlijk meegekregen, uitgevoerd in de bekende Hollandse stijl met een puntdak. De Vermeer is een ruime woning van circa 5,4 m breed en 10,2 m diep en heeft zowel aan de voor- als aan de achterkant een tuin. De mooie woonkamer ligt aan de tuinzijde en de keuken aan de straatzijde.

De Vermeer is een echt familiehuis. Op de verdieping vindt u drie slaapkamers en een praktische badkamer met een verdiepte douchehoek en een tweede hangend toilet. Naar eigen inzicht kan de badkamer worden uitgebreid met een ligbad. Het sanitair is van het merk Villeroy & Boch in de kleur wit (standaard). De kranen zijn van het merk Grohe. Er is een ruime keuze aan tegels in ons standaard assortiment. Wilt u toch iets anders? Dan kunt u altijd, al dan niet tegen betaling, een tegel uitzoeken die helemaal naar wens is. Ook bent u vrij in de indeling van de slaapkamers: een extra grote masterbedroom met inloopkast behoort ook tot de mogelijkheden. De zolder is vrij in te delen en biedt genoeg ruimte voor een extra slaapkamer. U kunt kiezen voor zowel een dakkapel aan de voorkant als een dakkapel aan de achterkant. Zo maakt u de woning helemaal naar wens.

Kenmerken
Schuifpui naar tuin
3 slaapkamers en vrij indeelbare zolder
Complete badkamer met douchehoek, hangend toilet en wastafel
2 parkeerplaatsen op eigen terrein
Stenen berging
Hoog wooncomfort door vloerverwarming

Vanaf 2019 worden alle nieuwbouwwoningen gasloos gebouwd en moeten voldoen aan huidige normen voor wat betreft de energieprestatie (EPC). De woningen zijn dan ook uitgerust met een pakket aan duurzaamheidsoplossingen. De woning wordt standaard uitgerust met vloerverwarming met een individuele combiwarmtepomp (bodemwarmtepomp) voor verwarming en warmtapwater. Lees meer

Plattegrond

Kavelkaart

Vermeer - 2^1kap - 722


Meer woningen type Vermeer (HR4-r)

BouwnummerNummer Prijs Wonen Kavel Status
722 € 505.000 v.o.n. 126 m² 236 m² Te koop