Goudsmit - 2^1kap - 268

179m² · 4 kamers · € 596.007 v.o.n.

Goudsmit – 2^1kap – 268

Interesse in deze woning? 
Voor nadere informatie neemt u contact op met ons kantoor.

Deze bijzondere Goudsmit heeft aan de voorzijde een prachtige erker, die de woning extra ruim en licht maakt. De woning is 6 m breed. Via de prachtige zijentree komt u binnen. De keuken bevindt zich aan de voorzijde, maar het is ook mogelijk om een mooie woonkeuken aan de tuinzijde te creëren. De woning is in de basis ruim 10 m lang, met een uitbouw van 1,2 of 2,4 m krijgt u een nog grotere woonkamer. U kunt ook kiezen voor openslaande deuren naar de tuin.

Op de eerste verdieping zijn standaard drie slaapkamers en een complete badkamer met ligbad en een separaat tweede hangend toilet. De zolder is vrij indeelbaar en naar behoefte kan er een aparte slaapkamer gemaakt worden. De woningen hebben een garage en twee parkeerplaatsen op eigen erf. Er zijn tal van opties om de woning helemaal naar wens te maken.

Deze woning wordt uitgevoerd inclusief het volgende meewerk:
een uitbouw van 2,40 meter + 2 zonnepanelen, een buitenkraan, een grondkabel, extra wandcontactdoos, extra loze leiding en verzwaring woningaansluiting. De kosten voor dit meerwerk zijn reeds opgenomen in de koopsom.

Kenmerken basiswoning 

6 m brede woning
Rood-bruine steen
Wit gekeimde gevel (van toepassing bij bwnr 279, 280, 287 en 288)
Schuifpui naar tuin
Luifel boven voordeur
Vloerverwarming op begane grond
Minimaal 3 slaapkamers
Vrij indeelbare zolder
Ruime badkamer met bad en separaat 2de toilet
Garage

De woningen worden opgeleverd zonder keuken. Wij hebben aantrekkelijke projectkeukens geselecteerd die na oplevering geplaatst kunnen worden. U kunt natuurlijk ook naar uw eigen keukenleverancier.

Plattegrond

Kavelkaart

Goudsmit - 2^1kap - 268De Gooyer - 2^1kap - 273


Meer woningen type Goudsmit (E3/E5/E10) - bwnr 268

BouwnummerNummer Prijs Wonen Kavel Status
268 € 596.007 v.o.n. 179 m² 225 m² Optie