De Gooyer - 2^1kap - 273

172m² · 4 kamers · € 584.825 v.o.n.

De Gooyer – 2^1kap – 273

Interesse in deze woning? 
Voor nadere informatie neemt u contact op met ons kantoor.

Deze prachtige tweekappers liggen aan een singel en hebben een zijentree en in de voorgevel een prachtige raampartij, die de woning extra ruim en licht maakt. De woning is 6 m breed. De keuken bevindt zich aan de voorzijde, maar het is ook mogelijk om een mooie woonkeuken aan de tuinzijde te creëren. De woning is in de basis ruim 10 m lang, met een uitbouw van 1,2 of 2,4 m krijgt u een nog grotere woonkamer. U kunt ook kiezen voor openslaande deuren naar de tuin.

Op de eerste verdieping zijn standaard drie slaapkamers en een complete badkamer met ligbad en een separaat tweede hangend toilet. De zolder is vrij indeelbaar en naar behoefte kunnen er een extra (slaap)kamer, een tweede badkamer met inloopdouche en een aparte (berg)wasruimte gemaakt worden. De woningen hebben een garage en twee parkeerplaatsen op eigen erf. Er zijn tal van opties om de woning helemaal naar wens te maken.

Deze woning wordt uitgevoerd inclusief het volgende meewerk:
een uitbouw van 1,20 meter + 2 zonnepanelen, een buitenkraan, een grondkabel, extra wandcontactdoos, extra loze leiding en verzwaring woningaansluiting. De kosten voor dit meerwerk zijn reeds opgenomen in de koopsom.

Kenmerken basiswoning 

  • Schuifpui naar tuin
  • Vloerverwarming op begane grond
  • Minimaal 3 ruime slaapkamers
  • Ruime badkamer met ligbad
  • Tweede toilet eerste verdieping
  • Vrij indeelbare zolder met veel licht en ruimte
  • Luifel boven voordeur
  • Garage en 2 parkeerplaatsen op eigen erf

De woningen worden opgeleverd zonder keuken. Wij hebben aantrekkelijke projectkeukens geselecteerd die na oplevering geplaatst kunnen worden. U kunt natuurlijk ook naar uw eigen keukenleverancier.

Plattegrond

Kavelkaart

De Gooyer - 2^1kap - 273


Meer woningen type De Gooyer (E4/E6) - bwnr 273

BouwnummerNummer Prijs Wonen Kavel Status
273 € 584.825 v.o.n. 172 m² 225 m² Optie