Nieuwbouw in Berkel en Rodenrijs

UITGELICHT

TYPE LEYDEKKER

Welkom in de Gouden Singel in Berkel en Rodenrijs. Een prachtig waterrijk buurtje vlakbij de grote steden Den Haag en Rotterdam. Hier woon je in een kindvriendelijke buurt met alle voorzieningen dichtbij. In fase 2 van de Gouden Singel zijn we recent in verkoop gegaan.

Er zijn nog enkele ruime twee-onder-een-kapwoningen van het type Leydekker beschikbaar v.a. € 752.000,- v.o.n. De Leydekker is een prachtige woning: het fraaie metselwerk geeft de woning een luxe uitstraling. Door de zijentree maak je aan de achterzijde een fantastische woonkeuken met kookeiland en is er aan de voorzijde extra licht door de mooie erker. Op de eerste verdieping vind je drie ruime slaapkamers, een separaat toilet en een badkamer. Op de tweede verdieping realiseer je eenvoudig een extra hobby- of werkkamer. Extra ruimte én daglicht op deze tweede verdieping is mogelijk door een dakraam of dakkapel toe te voegen. Er is ook ruimte voor twee parkeerplaatsen op eigen erf.

SPECIFICATIES

– Woonoppervlakte v.a. 142 m2
– Kaveloppervlakte v.a. 241 m2
– 12 additionele zonnepanelen
– Veranda
– Royale achtertuin met parkeergarage

> Duurzaamheidsbrochure
> Bereken je energiebesparing

Bekijk de downloads Woning configureren

Bel bij belangstelling voor een woning

Bel makelaars Andy en Anouk bij interesse voor een beschikbaar bouwnummer op 010 – 511 24 49 of 06 – 54 66 21 48. Zij plannen dan zo snel mogelijk een afspraak met je in om de mogelijkheden te bespreken. Na het gesprek zal het bouwnummer naar keuze bij beschikbaarheid onder optie worden gezet.

  Mail ons   Bel ons

Inschrijven voor je persoonlijke omgeving

Voordat het gesprek met de makelaar plaatsvindt, vragen we je om je in te schrijven in je eigen persoonlijke Gouden Buurten omgeving. Hierbij kun je je gegevens aanvullen en je bouwnummer naar keuze aangeven.

Klik hier om een account aan te maken en je in te schrijven.

Heb je al een account?

Ga dan naar inschrijven

760000 1085000
Toon resultaten
#
Aanbod wordt geladen..

Status en prijzen

BNR. BEKIJK
235142㎡ bekijken
234142㎡ bekijken
211143㎡ bekijken
210143㎡ bekijken
204143㎡ bekijken
203143㎡ bekijken