logo - Nieuwbouw in Berkel en Rodenrijs
SLUIT

UITGELICHT

TYPE EVERSDIJK

Welkom in de Gouden Singel in Berkel en Rodenrijs. Een prachtig waterrijk buurtje vlakbij de grote steden Den Haag en Rotterdam. Hier woon je in een kindvriendelijke buurt met alle voorzieningen dichtbij.

Er zijn nog enkele ruime tweekappers van het type Everdijk beschikbaar voor € 805.000,- v.o.n. De Eversdijk valt meteen op door de prachtig gedetailleerde gevelindeling. Extra statig door het zadeldak met een diepteaccent over alle woonlagen. Op de begane grond geniet je van een ruime woonkeuken en de fraaie erker zorgt voor extra licht en zicht naar buiten vanaf de zitbank. Op de eerste verdieping vind je een luxe badkamer met separaat toilet en drie slaapkamers. Op de tweede verdieping is er voldoende ruimte voor nog een ruime slaapkamer of een hobby- of sportruimte.

SPECIFICATIES

– Woonoppervlakte 151 m2
– Kaveloppervlakte v.a. 229 m2
– 12 additionele zonnepanelen
– Veranda
– Royale achtertuin

> Duurzaamheidsbrochure
> Bereken je energiebesparing

Bekijk de downloads Woning configureren

Bel bij belangstelling voor een woning

Bel makelaars Andy en Anouk bij interesse voor een beschikbaar bouwnummer op 010 – 511 24 49 of 06 – 54 66 21 48. Zij plannen dan zo snel mogelijk een afspraak met je in om de mogelijkheden te bespreken. Na het gesprek zal het bouwnummer naar keuze bij beschikbaarheid onder optie worden gezet.

  Mail ons   Bel ons

Inschrijven voor je persoonlijke omgeving

Voordat het gesprek met de makelaar plaatsvindt, vragen we je om je in te schrijven in je eigen persoonlijke Gouden Buurten omgeving. Hierbij kun je je gegevens aanvullen en je bouwnummer naar keuze aangeven.

Klik hier om een account aan te maken en je in te schrijven.

Heb je al een account?

Ga dan naar inschrijven

752000 1085000
Toon resultaten
#
Aanbod wordt geladen..

Status en prijzen

BNR. BEKIJKPRIJS
229151㎡ bekijken€ 805.000
228151㎡ bekijken-
208151㎡ bekijken-
207151㎡ bekijken-