Let op: Je maakt gebruik van een sterk verouderde webbrowser waardoor deze website mogelijk niet goed functioneert, stap nu over op een moderne webbrowser.

Het aanbod

Houd onze website in de gaten, want binnenkort gaan er weer woningen in verkoop!


Toekomstig aanbod

Gouden Podium

In het Gouden Podium worden woningen gebouwd in de typisch Hollandse stijl. Deze stijl kenmerkt zich door de karakteristieke pannendaken, mooie detaillering en de door aanwezigheid van veel groen, bruggetjes en water.


Gouden Harp

De Gouden Harp kenmerkt zich door de karaktervolle en kleine eenheden die onderbroken worden door grachten, singels en veel groen. Een plek waar het vanaf het prille begin goed wonen is. Veel speelplekken maken het ook een heel kindvriendelijke wijk. Er worden hier ongeveer 400 woningen gerealiseerd: koop-, huur- en een twintigtal zorgwoningen. Behalve woningen komen er scholen voor het basisonderwijs, een BSO, een gymzaal en een prachtige grote groene speelplek.

Gouden Singel

In deelplan de Gouden Singel blijven de oude polderstructuren duidelijk herkenbaar en deze geven extra sfeer aan het sterke dorpse karakter. Langs de verschillende waterpartijen komen ongeveer 400 woningen te staan met elk een eigen, herkenbare identiteit.

Gouden Zwaan

Deelplan de Gouden Zwaan omvat circa 300 woningen bestemd voor de vrije sectorkoopmarkt en het sociale- en middenhuursegment. Zo is het voor iedereen mogelijk om in de Gouden Buurten te wonen! Er zal een interessante mix van verschillende woningtypes worden gerealiseerd, waaronder ook appartementen.