XXL woning aan singel

XXL woningen te koop!

In het Gouden Podium staan 30 prachtige twee-onder-een-kapwoningen in het Gouden Podium te koop. Er komen vier verschillende woningtypes van 6 m breed: de Admiraal, de De Gooyer, de Kraaijkamp of de Goudsmit. Met een woonoppervlak van 152 tot 171 m² zijn het met recht XXL woningen te noemen. Zo kunt u kiezen voor een woning aan een mooie singel of een huis aan een statig plantsoen. En met de vele kopersopties maakt u de woning helemaal naar wens. Lees meer.

De architectuur van XXL woningen

De kracht van het Gouden Podium is de veelheid aan verschillende openbare ruimte. Soms zijn woningen gelegen aan een klein intiem hof, soms aan een singel, aan een smalle of brede straat, aan een ruim hof rondom een parkje of aan de rand van de wijk met weids uitzicht. De architectuur van alle woningen is familie van elkaar. Kenmerkende stijlelementen zijn de gemêleerde baksteen, het schuine dak met antraciet dakpannen of in grijstinten, metalen dakgoot en kozijnen met roedes. Sommige gevelontwerpen en details zijn een letterlijk referentie naar de jaren ’20. Door toepassing van moderne bouwmethodes blijven de woningen hedendaags in techniek en bouwstijl.

XXL woningen met wit gekeimde gevel

Door de hele buurt heen wordt in een dorpse onregelmatigheid gespeeld met gekeimde woningen. De witte blokjes tussen de met rode baksteen opgetrokken gebouwen zorgen voor een onverwachte speelse variatie in de wijk. Het toepassen van luifels van dakpannen of beton, pergola’s, bijzondere dakkapellen, baksteen schoorstenen, brede erkers en opgaande gevels versterkt de variatie en levendigheid in het Gouden Podium. Bekijk de brochure.